{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jouw baby op social media ? Of toch niet ?

De meningen zijn sterk verdeeld of je jou eigen " prachtige " baby op internet moet zetten.... Waarom niet?

Afbeelding blog 'Jouw baby op social media ? Of toch niet ?'

Tegenwoordig met social media kan je niet achterblijven met het plaatsen van een zwangerschaps aankondiging tot een echo foto, en uiteindelijk een geboorte foto wauw! Ik vind zulke momenten altijd prachtig om te lezen op social media! Trotse ouders die trots hun kindje showen! 

Maar toch zijn de meningen verdeeld! En dat is logisch, sommige vinden dat hun kindje niet op internet mort verschijnen omdat deze er waarschijnlijk nooit meer af gaan! Google onthoud tegenwoordig alles wat op internet verschijnt. 

Mijn mening ? Zelf ben ik hobby fotograaf en vind het geweldig om foto's van mijn opgroeiende ventje te showen, ik ben er trots op en geniet er volop van! 

En zo kunnen familie/vrienden die verder weg wonen toch genieten van de kleine! En hem toch op een bijzonder manier zien opgroeien! Als social media er is, ach waarom dan ook niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je