{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jongens VS Meisjes

Ik ben een echte spender, ik ben er ook erg goed in. Geen webwinkel is voor mij veilig en als een winkelketen een klantenpas heeft kun je er 1000 euro op inleggen dat ik die pas in mijn bezit heb. Voor mezelf veel kleding, voor vriendlief lekkers, kleding of onnodige lieve dingetjes en voor Ashton en Logan ga ik helemaal los. H en M, webshops, speelgoed, rammelaars, knuffels, schoenen, Bakugan ongein... noem het op en ik heb het gekocht of overweeg het te kopen. En ELKE keer loop ik tegen hetzelfde aan, voor jongens is het aanbod gewoon VEEEEEEL kleiner. Horendol, misselijkmakend frustrerend vind ik het! Voor Logan dacht ik dat ik gewoon kieskeurig was als het op mijn stoere knul aankwam, dat ik gewoon niks leuk genoeg vond. Maar loop maar een willekeurige speelgoedwinkel in en de roze hoek ( prinsessen, Hannah Montana, Hello Kitty, Barbie, Petshop etcetc ) is veel groter dan de roze/blauw/zwarte hoek ( Thomas, Spiderman, Cars, Bob de Bouwer ) En dan kledingwinkels, doen al die merken nu echt meer moeite het in elkaar flansen van meisjeskleding dan voor jongenskleding? K3 bijvoorbeeld, mijn zoontje is een grote fan en ik ga er niet vanuit dat hij de enige is. Is het dan ZOVEEL gevraagd om te zorgen dat na de concerten er ook blauwe of grijze bekers zijn met Karen, Kathleen en Josje? Of een blauwe K3 pen? Hij wil geen roze, maar vindt Josje toch wel errug leuk! Ik vind dat alle jongensmama’s massaal moeten schrijven/mailen en bellen. Ik voel me bijna schuldig als ik wat leuks zie voor Logan en moet bijna mijn benen in m’n nek kunnen leggen om ook wat te vinden voor Ashton! Jongens zijn net zo leuk, willen ook graag spelen. En zij kunnen het niet helpen dat de maatschappij hen leert dat roze alleen voor meisjes is ( op de shirtjes na, die mogen zij nu al een paar jaar ook dragen ) Dus jongensmama’s, werp dat juk af! Ga in protest en trek zoals wij dat jaren geleden ook deden de broek aan. Wij willen jongensspeelgoed, in net zulke grote hoeveelheden als voor onze dochters! En nee, niet met rare wezens met messen, zwaarden en vuurbommen. En dan weer iets leuker dan Bob de Bouwer. We leven pas in mei en ik hou nu al mn hart vast voor onze vriend de Sint. En het feit dat niet hij, maar WIJ al die kadootjes ergens vandaan moeten trekken...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je