Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • post

JONGENS mama's ; schoenen kopen..

De eerste lekkere dagen van het seizoen zijn aangebroken en gelijk zijn alle leuke schoenen uitverkocht in de winkels hier en laten we dan ook nog maar weinig keuze hier hebben qua kinderschoen aanbod, dan schiet het dus niet op.

Geloof me als ik eerst een half u moet gaan rijden met de kids en dan het hele pas-festijn met ze, dat is geen feest hier maar DRAMA :-( als mijn jongens ergens een hekel aan hebben dan is het zowel aan schoenen kopen idem met kinderkleding kopen.

En met een shoplustige moeder valt dat niet mee, moeders wil wel.. :-) , echter mijn hopelijke uitkomst online schoenen kopen, ze hebben vrij makkelijke voeten dus dat moet kunnen. Voetjesmeter gedownload, dus de maten weten we.. hup laptop aan.. en zoeken maar..

Echter waarom kan ik dat paar Italiaanse sandaaltjes wat onze jongste vorig  jaar had nu nergens online vinden... baal... ze waren zo leuk, beetje kakkie, ik hou er wel van. Zucht zoektocht langs tig sites levert weinig tot niets op. 

Rondje Marktplaats dan maar... daar zie ik ze in een andere kleurstelling wel is waar (cognac), ook nog nieuw, de juiste maat echter gereserveerd... :-( zucht... toch maar even mailen en een gokje doen... (DUIM)

Uren lang struinen over het net, heeft toch nog toe weinig opgeleverd en dan was dit pas voor 1 van de 4 jongens... toch maar een rondje stenen winkels doen en het gezeur voor lief nemen? Maar ja alle 4 in ene keer gaat hem niet worden, 4x apart gaan pfff ik weet het ook nog niet...

Liever toch online... en ooh ja dan ook nog natuurlijk een aantal vereisten, graag schoentjes van leer, van een goed merk cq kwaliteit en betaalbaar, 4 kinderen kosten tenslotte al genoeg.

Hoe pakken jullie het schoenen kopen ritueel aan en dan richt ik me vooral  tot de jongens mama's? lukt het jullie zonder gezeur en gedoe of richt je je ook tot de online stores? en waar dan? 

 

10 jaar geleden

Of deze: http://www.kinderschoenenpaleis.nl/c-1637205/sneakers-gympen/

10 jaar geleden

Ik ben afgelopen zondag de hele stad afgestruind op zoek naar een eerste paar stapschoentjes voor onze bink. Ik kan me je probleem helemaal voorstellen. Ik vond in totaal slechts drie paar jongens schoentjes in maatje 19. Ik weet dat hij vroeg is met stappen maar slechts 3 paar in de hele stad met zeker wel 10 schoenwinkels. Daarvan waren er twee paar hoge schoenen! voor de zomer? en het andere paar was gifgroen, tja totaal niet mijn smaak. Uiteindelijk heb ik maandag een paar gevonden, gelukkig. Dit was dus het allereerste paar schoentjes voor hem en al een hele tour om iets te vinden dus ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop. Als ik jou verhaal lees dan word dat iedere keer nog een heel gedoe. Ik houd je blog dus goed in de gaten voor als er links binnen komen. Wie weet kan ik er ook nog iets mee. Succes verder met het zoeken voor jou jongens.

10 jaar geleden

ai jai waarom ken ik deze site nu niet (dacht dat ik er heel wat kon ;-) ga eens neuzen) bedankt... meer linken altijd welkom

10 jaar geleden

Ik ben een meisjesmama, maar kijk eens op http://www.bambini.com/?p=25&cat=5&subcat=179&offset=320