{{ message.message }}
{{ button.text }}

JONGENS mama's ; schoenen kopen..

Afbeelding blog 'JONGENS mama's ; schoenen kopen..'

De eerste lekkere dagen van het seizoen zijn aangebroken en gelijk zijn alle leuke schoenen uitverkocht in de winkels hier en laten we dan ook nog maar weinig keuze hier hebben qua kinderschoen aanbod, dan schiet het dus niet op.

Geloof me als ik eerst een half u moet gaan rijden met de kids en dan het hele pas-festijn met ze, dat is geen feest hier maar DRAMA :-( als mijn jongens ergens een hekel aan hebben dan is het zowel aan schoenen kopen idem met kinderkleding kopen.

En met een shoplustige moeder valt dat niet mee, moeders wil wel.. :-) , echter mijn hopelijke uitkomst online schoenen kopen, ze hebben vrij makkelijke voeten dus dat moet kunnen. Voetjesmeter gedownload, dus de maten weten we.. hup laptop aan.. en zoeken maar..

Echter waarom kan ik dat paar Italiaanse sandaaltjes wat onze jongste vorig  jaar had nu nergens online vinden... baal... ze waren zo leuk, beetje kakkie, ik hou er wel van. Zucht zoektocht langs tig sites levert weinig tot niets op. 

Rondje Marktplaats dan maar... daar zie ik ze in een andere kleurstelling wel is waar (cognac), ook nog nieuw, de juiste maat echter gereserveerd... :-( zucht... toch maar even mailen en een gokje doen... (DUIM)

Uren lang struinen over het net, heeft toch nog toe weinig opgeleverd en dan was dit pas voor 1 van de 4 jongens... toch maar een rondje stenen winkels doen en het gezeur voor lief nemen? Maar ja alle 4 in ene keer gaat hem niet worden, 4x apart gaan pfff ik weet het ook nog niet...

Liever toch online... en ooh ja dan ook nog natuurlijk een aantal vereisten, graag schoentjes van leer, van een goed merk cq kwaliteit en betaalbaar, 4 kinderen kosten tenslotte al genoeg.

Hoe pakken jullie het schoenen kopen ritueel aan en dan richt ik me vooral  tot de jongens mama's? lukt het jullie zonder gezeur en gedoe of richt je je ook tot de online stores? en waar dan? 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je