{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jongens en een opgeruimde kamer?

Afbeelding blog 'Jongens en een opgeruimde kamer?' Achtergrond blur afbeelding

Jongens zijn vaak grote sloddervossen. Al kunnen meiden er ook wat van. Een heel spoor trekken ze door het huis zodra ze thuis komen uit school of van het spelen. Schoenen liggen verspreid in de woonkamer, jassen hangen over stoelen en tassen worden lukraak in een hoek gesmeten.

Wij begrijpen we dit probleem heel goed. Daarom hebben we hier een uitgebreide collectie Kinderkamer haakjes voor. Want een kapstok haakje voor kinderen hang je niet alleen in de gang voor de jassen. Maar kun je ook heel goed gebruiken in de kinderkamer, bijkeuken of waar het dan ook is waar kinderen veel tijd doorbrengen in het huis. Vooral in de gang is het handig om een haakje op te hangen. Kleinere kinderen zijn vaak te klein om bij de grote mensen kapstok te kunnen en daar hun jasje op te hangen. Dat is al het eerste struikelpunt. Daarnaast is het voor kinderen ook heerlijk overzichtelijk om hun eigen plekje te hebben. Hang wat haakjes naast elkaar in de gang en maak het zo voor zowel kleine als grotere kinderen meer overzichtelijk om hun spullen te ordenen. Zo hangen ze in de gang sneller hun jasje op aan een gezellig haakje, maar ook de schooltas, gymtas of lunchtas hangen ze hier op. Zo kan mama deze ook direct vinden.

In de kinderkamer hang je ook leuk wat gezellige haakjes naast elkaar om zo een leuke aanvulling op de aankleding van de kamer te maken. Ook  is het handig om hier kleding op te hangen die nog een dagje mee kunnen. Voor meiden zijn er leuke kinderkapstokken met hertjes en konijntjes, Heidi of lieve uilen. Voor jongens zijn er stoere indianen en cowboys of auto’s. Zo kun je heel leuk een stoere autokamer maken voor jongens. Voor jongens is het vaak moeilijk om hun kamertje opgeruimd te houden. Met eenvoudige artikelen wordt het voor jongens makkelijker hun kamer op orde te houden. Zorg voor makkelijke opbergers in de jongenskamer. Kijk voor handige Kinderkamer Accessoires. Een grote oude legerkist kan prima gebruikt worden als tafel of nachtkastje. In de kist kun je gemakkelijk een heleboel speelgoed kwijt. Ook is het leuk om in de jongenskamer oude fruitkisten te gebruiken. Je verft ze in een leuke bijpassende kleur en hopla een heleboel bergruimte waar jongens gemakkelijk al hun auto’s of overig speelgoed in kwijt kunnen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je