{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jongens die meisjes dingen willen

Meneer, NOG STEEDS in de "Ook-fase". Het kan hem niet schelen wat het is, maar hij wil het OOK xD.

Afbeelding blog 'Jongens die meisjes dingen willen' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben, als ik erop terug kijk, heel erg vrij opgevoed. Wat betreft de verschillen in seksuele geaardheid van wie dan ook, wat die geaardheid dan ook maar mag zijn. NOOIT is mij door iemand wijs gemaakt dat gay zijn iets negatiefs is. Daar ben ik echt heel dankbaar voor! 

Ik heb er geen enkele moeite mee als iemand een andere geaardheid heeft dan ik zelf. In deze wereld is dat nog niet zo vanzelfsprekend vind ik..

Mijn peetouders zijn mijn peetvaders. Dit heb ik nooit raar gevonden, juist super vanzelfsprekend! Toen ik en mijn broer zelf nog kids waren gingen we vaak bij ze op bezoek met mijn vader. Ze wonen aan het water dus we zwommen daar veel. Ook hebben ze een tijdje een bootje gehad en daar vaarden we dan op :) Mijn broertje en ik mochten soms sturen. We wandelde veel, vaak dezelfde route maar die verveelde nooit! Ze hebben een bar in hun mega tuin en daar zaten we dan 's avonds aan, wij kregen zelf gemaakte cola :). Ze hadden altijd wel een hond. Bruno, die overleed. Max, werd een politie hond. Xena, overleed ook. En nu hebben ze een nieuwe aanwinst, Tommy. Als we bleven logeren waren mijn Broertje en ik altijd als eerst wakker, natuurlijk. Dan liepen we naar de woonkamer om tv te kijken en dan stond die al aan! Huh?! Ze maakte ons altijd wijs dat de hond dat dan had gedaan xD. Wij goed gelovige kids, geloofde dat. Haha! We danste samen op singeltjes in de muziek kamer. Deden gekke spelletjes in de keuken met raar keuken gereedschap, wij moesten dan raden waar het voor gebruikt werd. We aten hamburgers met snoep.. Gadver!! Hahaha! Pretty cool memories. Dus peetouders die gay zijn? NORMAAL! Duuhhhh! Volgens mij zijn ze binnenkort trouwens 15 jaar getrouwd! Ze schreven gisteren een Facebook bericht op hun pagina dat het blijkbaar precies 15 jaar geleden was dat je überhaupt mocht trouwen voor de wet als gay!! Kort, dacht ik! Toch?!

FB_IMG_1459521153948_1459521943.jpg

Transgender zijn, vind ik ook niet gek. Een aantal jaar geleden kregen we een brief thuis van mijn nichtje. Er stond in dat ze vanaf nu door het leven wilde gaan als jongen. Eén seconde voelde ik een shock moment maar al snel dacht ik 'Oke, cool.' Mijn nichtje, nu dus Neef, is echt heel cool. Hij ziet er super knap uit nu en als je niet zou weten dat hij ooit een meisje was, zou je dat never nooit aan hem zien. Ik heb veel respect voor zijn keuze. Heel even wennen was het wel. Want hoe praat je erover? Wat mag je nu wel en niet meer zeggen tegen hem? Vraag je er überhaupt iets over of is het te privé? Ik heb gekozen hem vanaf nu te begroeten met 'Hee man!' en dat is genoeg voor ons hahahaha! 

Mijn vriend hier in tegen is tegen zijn zin open. Hij accepteert het omdat ik het accepteer. Maar hij is buiten zijn conform zone, duidelijk. 

Afgelopen week, lakte ik mijn nagels en besloot mijn dochter van 1 een manicure te geven, haha! Waarop Meneer OOOOOOK wilde. Prima toch? Mijn vriend was minder blij. 'Dat is voor meisjes, had je moeten zeggen tegen hem, mop!'. Hoezo dat dan? Alsof hij dat snapt? En wat maakt het uit? Niks toch? 

Deze week pakte meneer een armband uit de la en deed deze om. Mijn haar elastiekjes vind hij trouwens ook altijd mooie armbandjes :). 'Mooooi!!' zei ik tegen hem. 'Mohooop, dat is voor meisjes..' siste mijn vriend zachtjes. Euhm, boeien?

Ik heb al een aantal dagen echt kapotte, droge lippen dus gebruik ik Labello. Meneer ziet dit steeds en wil OOOOOOK. Dat mag toch? Beetje lippenstift hieeeerrr!! Beetje daaaaaar!! Prachtig man! 

Het KDV post veel foto's van de kids op een speciale site voor de ouders. Meneer zit vaak tussen de dames te knutselen. Lekker toch? Toch normaal?

Ik vind dat als een jongetje, meisjes dingen wil, dit gewoon kan! 

Zoals vandaag. Eerste terras dag (Jummyyy!!). Een moeder en haar zoontje, jaartje of 5 denk ik, komen een hapje eten. Meneer speelt met een monster Barbie pop, wel met twee hoofden en blauw haar, haha! Maar ik vind het tof!! Ik weet zeker dat er mensen zullen zijn die dit niet hadden toegelaten van hun zoon. Want met poppen spelen is voor meisjes? 

Zouden jullie het accepteren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je