{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jippie Sneeuwpret!!!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk de eerste sneeuwpret hier in het Noorden!

Afbeelding blog 'Jippie Sneeuwpret!!! '

proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

Afgelopen zaterdag zouden we naar het ijssculpturen festival in Zwolle. Nou toen we de gordijnen boven open deden zagen we al dat onze plannen misschien zouden wijzigen, want alles was WIT en het sneeuwde nog. Beetje dom van mezelf was dat ik de kinderen al op de hoogte had gesteld dat we misschien naar de ijsbeelden zouden gaan en die moesten even omgepraat worden, want het zou onverantwoord zijn om zo de snelweg op te gaan. Amy vond het niet erg en die zei “Ooo mama dit is mijn prachtige dag”

Ik had tegen mijn zus gezegd dat ik wel lopend naar haar toe zou gaan, met de meiden op de slee. Dat had ik iets te snel gezegd, want dat was 3,5 km en met die 2 dames op de slee, leek me dat geen goed idee. Dus we hebben de auto gepakt en ik had hem bij mijn zus in de buurt neer gezet en het laatste stukje gelopen, zo leek het net op ik gelopen had whahahaha… en zowaar ze geloofde het eerst ook nog, heb daarna wel gezegd dat het een grapje was…

Kinderen vonden de sneeuw prachtig en zijn gelijk bij hun grote nicht buiten gebleven. Ashley kreeg nog een sneeuwpop bovenop zich. Hij stond al een beetje scheef en ik zei al tegen d’r dat ze er niet zo tegenaan moest duwen en zo ineens boem, ja hoor sneeuwpop bovenop d’r. En deze verschrikkelijke moeder barst in lachen uit. Ik was nog niet zo erg dat ik er eerst een foto van ging maken, dus helaas die heb ik niet.

In de middag thuis hebben we nog 2 sneeuwpoppen thuis gemaakt, het was hele fijne plaksneeuw en dus makkelijk ballen draaien hihi. Door het dooien was de ene sneeuwpop al snel omgevallen en de andere heeft Ashley omgegooid. Ik beloofde de kinderen dat als er zondag nog sneeuw lag we dan naar het bos zouden gaan en we daar zouden gaan sleeën.

Zondag lag de sneeuw er nog en zijn we tegen 10 uur het bos in gegaan, slee mee en van de heuvel af. Het was geen mega heuvel, maar voor de kinderen prima te doen. Het ging niet te hard en mochten ze vallen, dan zou het meevallen. Na een rondje te hebben gelopen, kwamen we weer bij de heuvel en mochten de meiden nog paar keer sleeën en gingen we toch echt naar huis, wat ze heel jammer vonden.

proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

S’middags hebben we in de tuin nog wat leuke dingen in de sneeuw getekend/gedrukt en later hebben we het sneeuwavontuur met een sneeuwballen gevecht afgesloten, waarbij ik een sneeuwbal vol in mijn snuit kreeg van Amy hahaha…Een prachtig, gezellig weekend gehad.

proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je