{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jippie SLIK we gaan op schoolreis

Afbeelding blog 'Jippie SLIK we gaan op schoolreis' Achtergrond blur afbeelding

Jippie naar lang wachten is het zover... onze Thijs gaat vandaag met schoolreis. Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is de bestemming.. Nu zijn we hier als gezin nog nooit geweest dus het is extra spannend voor Thijs (en stiekem voor mama ook) hoe de dag gaat lopen. Natuurlijk wordt het een topdag, daar ga ik wel vanuit...

Maar oef SLIK toen Thijs gisteravond mededeelde dat ze alleen mogen lopen in het park kreeg ik het wel even warm... alleen lopen een kind van 7 ? Is dat verantwoord..? Gelijk de site opgezocht en bekeken is het een groot park hoe/wat voor attracties? De site bekijken stelde me nog niet helemaal gerust, vriendinnen navragen die geweest zijn... kleinschalig park (gelukkig) goed omheind, medewerkers ingesteld op kids die alleen lopen... (in dit geval hoop ik toch echt met een vriendje wel ;-) dus het komt vast goed... 

Toch nog even een Google zoekactie en blijkt toch wel een goed overzichtelijk park te zijn..

Maar pff wat is loslaten toch moeilijk, het liefste nam je hem bij zijn hand ... maar ja ... kleine jongens worden grote jongens.. telkens meer een stapje loslaten ook dit is er weer een van.

Natuurlijk komt het goed en ik heb met eigen ogen gezien hoeveel begeleiding ermee is.. nou kleine/grote man van me... daar ga je geniet van je schoolreis vandaag en stiekem is mama toch wel blij als ik je om 17u vanmiddag weer in mijn armen kan sluiten.. 

Volgende keer gaan we als gezin ;-) heb jij ook moeite met loslaten in situaties als deze?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je