{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij mag zijn wie je wil zijn!

Je mooie eigen ik

Afbeelding blog 'Jij mag zijn wie je wil zijn!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn mooie kind. Zo mooi, lief, aanhankelijk, vrolijk, gezellig en nog zo onbevangen. Ik hou zoveel van hem met zijn mooie eigen ik. De eigen ik die nog niet is beïnvloed door vriendjes of vriendinnetjes of wat wie dan ook van hem vindt. Gewoon zichzelf!

We willen Noël vrij laten in zijn keuzes maar tegelijkertijd ook beschermen voor de mogelijke gevolgen daarvan. Hij houdt van de kleur roze, nagellakjes, bloempjes, unicorns , prinsessen en tegelijkertijd ook van auto’s, robots, tanken en grasmaaien. Wanneer zijn zusje zegt dat ze een mooie prinses is, dan is hij dat ook. Bij de tandarts kiest hij uit alle cadeautjes gerust een roze ring en voor zijn verjaardag wil hij maar 1 ding; een knalroze step! Wij vinden het allemaal prima; alles voor zijn geluk. Want zolang hij blij is zijn wij dat ook. Maar ergens zijn we ook wel eens bang voor de reacties van anderen, niet voor ons zelf maar voor wat het met Noël gaat doen. Niet iedereen vind dit normaal en niet iedereen laat een ander in zijn waarde… Hij is nog zo mooi onbevangen, laat hem dat blijven. 

We willen hem zo graag meegeven dat hij mag zijn wie hij wil zijn en mag worden wat hij wil, alles behalve ongelukkig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je