{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 8)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 8)' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Lezers,

Hierbij deel 8, vanaf deel 9 gaat het echt spannender worden.
Lezen jullie mee? Als jullie het leuk vinden plaats ik vanavond Deel 9 nog.

Ik stap binnen en zie dat er briefje in de brievenbus ligt.
Serieus?? Alweer een briefje.. mijn hart maakt een sprongetje en snel gooi ik mijn spullen neer om te kijken wat er op het briefje staat….
 
Mooie Chantal
Jij en Ik…..
 
Oké, een roos en een briefje is leuk, maar dit is wel een beetje apart toch?
We zien elkaar straks en nu heb ik alweer een briefje.

He verdorie, daar is toch die twijfel weer.
 
Wat nou als Dennis niet is wie ik denk dat hij is. Vanavond de 2de date en heb nu al een roos en 2 briefjes gekregen. Misschien is hij wel hartstikke bezitterig of jaloers of… of… STOP…  echt waar Chantal hou hiermee op je maakt jezelf gek zo.  
 
Waarom kan ik nou niet gewoon denken: wat romantisch. Maar nee hoor mijn gedachtes nemen gelijk weer de overhand en als ik door was gegaan had ik Dennis vast als 1 of andere seriemoordenaar neer kunnen zetten. Ik lach alweer hardop en bedenk dat ik misschien wat minder Criminal Minds moet kijken.
 
Ik kijk gauw op de klok en zie dat ik nog een uur heb voordat Dennis komt. Ik spring gauw onder de douche, scheer mijn benen en jump weer van onder de douche. He kak toch, had ik nou gisteren maar niet de hele avond Breaking Bad gekeken dan had ik nu niet zo hoeven stressen.
 
Ik droog mijzelf af, kleed me aan en föhn en stijl gauw mijn haar en doe mijn make up.
Als ik in de spiegel kijk ben ik niet helemaal tevreden over mijn haar maar ja we doen het er maar mee.
 
Ohja nagellak, ik had een nieuw potje nagellak gekocht. Waar heb ik nou die in godsnaam die nagellak gelaten?? En mijn nieuwe geurtje? Ah, hier zo, gelukkig.
 
TRINGGGGG…. Daar gaat de voordeur bel al.
Ik doe open en daar staat Dennis met een rode roos in zijn hand.
 
Gelijk bekruipt mij weer dat vreemde gevoel wat ik niet kan plaatsen…
 
Chantal echt waar mens stop met achterlijk doen, trek je schoenen aan en maak er een leuke avond van.
 
Ben je er klaar voor Chantal vraagt Dennis??
Uhm.. tsja, ben ik er klaar voor???                  
 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je