{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 40)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 40)' Achtergrond blur afbeelding

Zoveel vragen, zo weinig antwoorden.. gaan ze alle antwoorden krijgen als ze in Zuid Frankrijk zijn.. of zou er een kans bestaan dat ze te laat komen…??
 
De politie is aan het bellen met de lokale politie in Zuid Frankrijk en iedereen hier is alvast zijn spullen aan het pakken.

De politiemannen leggen uit dat ze mee mogen naar Frankrijk maar dat de politie als eerste onderzoek gaat doen in het huis van Patrick en dat als ze aanleiding vinden dat Patrick er wat mee te maken heeft ze pas richting Zuid Frankrijk gaan.

Iedereen denkt er het zijne van en ze vertrekken het liefst direct naar het buitenland om Chantal te zoeken.
 
Dennis is inmiddels op van de zenuwen en door het slaapgebrek wordt zijn humeur er ook niet beter op. Iedereen is een beetje kortaf aan het raken en krijgen een kort lontje.
 
Hij bedenkt zichzelf dat ze hier echt moeten proberen op wat voor manier dan ook om de rust te bewaren. Dat er hier geen ruzie uitbreekt.
 
Hij is allang blij dat er geen verwijten zijn kant op zijn gekomen vanwege het feit dat hij Chantal alleen heeft laten lopen naar de supermarkt. En voor het feit dat hij nooit eerder aan Patrick gedacht heeft.

Weer krijgt hij hartkloppingen als hij denkt aan het feit dat Patrick ook onschuldig blijkt te zijn. Hoeveel stress kan een mens aan? Hij heeft het idee dat er echt niks meer moet gebeuren nu want anders stort hij in..
 
Hij wil zo graag nu in de auto stappen en naar Zuid Frankrijk rijden..
 
Als je realistisch nadenkt is het natuurlijk ook logisch dat de politie niet zonder enige aanwijzing naar Frankrijk vertrekt en dat huisje van Patrick daar overvalt maar goed dat realistisch nadenken lukt nu op het moment niet zo goed..
 
Goed wat moeten we nu doen dan vraagt Leo als de politie klaar is met bellen..
 
Het lijkt mij slim dat u op het gemakje naar huis rijdt, allemaal even gaat douchen en misschien nog wat probeert te slapen.
 
Ik weet dat dit niet is wat u wilt horen zegt de politieman maar we moeten nu het onderzoek afwachten..

Zodra er meer bekend is hoort u het direct. De politiemannen geven iedereen een hand en gaan dan weg.
 
Iedereen kijkt elkaar wat verloren aan en de rokers steken maar weer een sigaret op.
 
Goed laten we maar doen wat de politiemannen ons vertelt hebben zegt Remco die als eerste de stilte verbreekt en hij gaat weer beginnen waar hij net al mee begonnen was: Zijn spullen inpakken.
 
Ook Leo en Margot lopen terug naar hun huisje en gaan hun spullen pakken.
 
Dennis belt zijn ouders en brengt ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook Liv belt haar ouders op die inmiddels al weer terug naar huis waren gegaan en vraagt of ze deze kant weer op willen komen om Leo en Margot op te halen.
 
Als iedereen zijn spullen gepakt heeft, Liv d’r ouders gearriveerd zijn kijken ze allemaal nog een laatste keer om naar het huisje.
 
Er rolt een traan over Dennis zijn wang en bedenkt zich dan dat hij (ook al kan het park er niks aan doen) hij hier nooit maar dan ook nooit meer terug komt.
 
Ze rijden naar huis en op de terugweg heeft niemand de behoefte er aan om te praten.
Iedereen heeft zijn eigen gedachtes en zo rijden ze anderhalf uur naar huis zonder dat er ook maar 1 woord gesproken wordt.
 
De ouders van Dennis vragen of hij bij hun komt logeren, ze hebben nu liever niet dat hij alleen thuis is op het moment.
 
Remco en Liv gaan ook naar hun eigen huis en vragen (onnodig) of ze direct contact willen opnemen als er meer bekend is.
 
Als Dennis bij zijn ouders aan komt springt Tess rond zijn nek en laat hem de eerste 5 minuten niet meer los. Ze huilt zachtjes en geeft aan ondanks dat ze Chantal nog maar zo kort kent het echt verschrikkelijk te vinden.
 
Als Tess haar broer los laat ziet Dennis ineens dat Levi er ook is. Hij weet niet zo goed wat hij moet doen maar Levi loopt naar hem toe en geeft hem een hand.
 
Ik vind het net zo verschrikkelijk als jij zegt Levi dan en Dennis knikt.
Als Dennis zich eindelijk herstelt heeft zegt hij: Ik geloof dat een excuses hier wel op zijn plaats is.
Sorry gozer, dat ik jou verdacht heb.
 
Levi geeft aan dat het wel goed zit en hij zich er wel iets bij kan voorstellen.
Ik heb nou eenmaal niet het makkelijkste karakter zegt hij verlegen..
 
Tess loopt naar hem toe pakt hem vast en geeft hem een kus, maar dat karakter van jou past nou eenmaal super goed bij dat van mij glimlacht ze.
 
Direct daarna laat ze Levi los want ze bedenkt zich hoe vervelend dit voor Dennis moet zijn.
 
De dag is nog maar net begonnen maar Dennis is zo ontzettend moe dat hij toch maar besluit te doen wat de agenten hem verteld hebben: Douchen en gaan slapen.
 
Het is 3u ’s middags als Dennis wakker schrikt.. Vlug zoekt hij zijn telefoon en kijkt hij of er al gemiste geroepen zijn.
 
Pff, gelukkig heb ik niks gemist voor zijn gevoel heeft hij echt heel erg vast geslapen. Hij sprint uit bed, trekt zijn kleren aan en gaat naar beneden om wat te eten.
 
Zijn ouders, Levi en Tess zitten ook nog steeds vol spanning te wachten wanneer het telefoontje komt waar iedereen met smart op zit te wachten.
 
Dennis heeft net zijn eten op als de telefoon gaat en alle blikken zijn direct op hem gericht.. Hij kijkt en ziet het nummer van de politie staan.. Hij pakt op en luistert wat de politie te vertellen heeft.
 
Halverwege het gesprek trekt Dennis wit weg en gaat hij zitten…
Zijn ouders, Tess en Levi komen bij hem staan en kijken hem doordringend aan..
Als hij ophangt hangt iedereen aan zijn lippen wat hij gaat vertellen…

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je