{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 27)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 27)' Achtergrond blur afbeelding

Als Dennis thuis komt staat net alles op tafel.
Ik duim dat Dennis en Remco het ook goed kunnen vinden samen. Dan zou de cirkel wel rond zijn...

Het is zo gek, het lijkt wel een beetje alsof ik in 2 werelden leef.. De ene super leuk, met een leuke vriend, iedereen die elkaar mag en we alleen maar leuke dingen doen en dan die andere.. waar alles zwart is, vervelend, irritant en doodeng is... 

We hebben een hele gezellig avond, Remco en Dennis mogen elkaar gelukkig en blijken zelfs een hoop dezelfde interesses te hebben.

Zucht “mag ik even gelukkig zijn”.. mag deze avond even voor altijd zo blijven.. Zo zit ik wat weg te dromen als ik ineens Liv d’r stem hoor..

Weet je wat een goed idee is zegt Liv.. Ik schrik op uit mijn gedachten en vraag wat haar goede idee is. Laten we een weekendje met zijn allen weggaan. Gezellig naar zo’n centerparcs huisje. 

Ik lach en zeg dat ze net terug is van 4 maanden Australië en ze meteen weer plannen maakt om weg te gaan. Remco lacht nu ook maar zegt wel dat hij het een goed idee vindt. 

Ik kijk naar Dennis en zie dat hij er ook wel zin in heeft. Goed idee zeg ik maar, ... Dan moet ik weer aan Sjaak de vrijdag en maandag vrij vragen...

Joh Chantal maak je niet zo druk als er 2 mensen zijn die een onwijs begripvolle en lieve baas hebben zijn jullie het wel. 

 Liv heeft gelijk, Dennis en ik hebben het getroffen met Sjaak. 

Remco en Liv hebben natuurlijk nog vrij want die zouden pas 2 weken later thuis komen eigenlijk. Wat hou ik toch onwijs veel van mijn vriendin. Regelt ze gewoon even dat ze eerder naar huis komen voor mij. 

We zetten de laptop aan en zoeken naar een leuk park. 

Als we besloten hebben waar we naar toe gaan en we inmiddels voor de 3de keer allemaal in een deuk liggen omdat we het verhaal van de 1ste ontmoeting tussen Dennis en Liv weer in geuren en kleuren aan Remco vertellen besluiten we om de avond af te sluiten met een bak koffie. 

Dennis en Liv hebben zelfs de situatie nog een keer nagespeeld. Tranen over mijn wangen van het lachen. Wat een belachelijke situatie was dat zeg. 

 Wat er ook gebeurd tussen Dennis en mij, die paraplu is wel een beetje “ons ding” zeg maar. 

Zodra Remco en Liv weg zijn kijk ik Dennis gelukkig aan. 
Ja prinses het is wat he.. “Jij en Ik”... Ik glimlach en zeg ja ”Jij en Ik”.. Wij maken wat mee he samen. 

 Dennis grapt nu dat het nog geen seconde niet spannend is geweest met mij en hij begint mij te zoenen en te strelen en ik weet al waar dit op uit gaat draaien.... 

Als we ’s ochtends wakker worden besluit ik maar om tegelijk met Dennis uit bed te gaan en naar het werk te gaan.

De meeste chauffeurs zijn nu toch al op de hoogte dat Dennis en ik het wel erg gezellig hebben de laatste tijd dus het maakt allemaal niet meer uit. 

Op het werk komen we Patrick tegen die met een grote glimlach op zijn gezicht ons tegemoet komt lopen.

Zoo tortelduifjes zegt hij.. Jullie komen ook al samen naar het werk tegenwoordig?? Ik lach geef Dennis een kus en loop het kantoor binnen. Goede Reis mannen roep ik nog.

Zodra Sjaak er is vraag ik of het mogelijk is dat Dennis en ik volgend weekend de vrijdag en maandag nog vrij kunnen krijgen. 

Sjaak geeft aan dat dit geen probleem is. Natuurlijk niet de lieve man denk ik weer.

Note to myself: Sjaak even een flesje wijn geven om hem te bedanken voor zijn geduld en begrip. 

 Sjaak vraagt of ik nog wat van mijn stalker vernomen heb en ik kan opgelucht antwoorden: Nee.. 

Wel schiet mij te binnen dat ik Tess nog even wil bellen.

 Dennis heeft haar die maandag nog gesproken toen ze Levi ging confronteren en ze bevestigd dat ze wederom het gevoel heeft dat Levi er niks mee te maken heeft. Ook bij Tess ontkende hij alles..

In mijn achterhoofd blijf ik het nare gevoel houden van wie dan?? Liegt Levi echt niet?? .. 

Vandaag lijkt het wel of de dag niet voorbij gaat.. de planning loopt in het honderd, chauffeurs bellen boos op dat ze te lang moeten wachten op hun adres om te laden of lossen. Gek wordt ik er van.. 

Eindelijk zie ik Dennis zijn vrachtwagen het terrein op rijden en sluit snel mijn computer af. 

Ik loop naar buiten en zie dat mijn telefoon gaat.. Het is de polite... De politiee..?? Gelijk bonkt mijn hart in mijn keel....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je