{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 25)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 25)' Achtergrond blur afbeelding

Tegelijk kijken Dennis en ik elkaar aan en Dennis vliegt terug naar buiten om te kijken of hij nog iemand ziet…
 
In de verte horen wij nog wel de scooter rijden maar er valt verder niks te zien. Dennis vloekt een keer en loopt weer naar binnen, ik volg hem en we kijken elkaar aan.
 
Laten we maar gaan proberen om te gaan slapen prinses, morgen maken we weer melding bij de politie.
 
Na een onrustige en korte nacht voor Dennis is het dan zover. Dennis is naar het werk en ik lig nog alleen in zijn bed.
 
Na afgelopen week zou ik hier normaal geen moeite mee hebben gehad maar het idee dat mijn stalker, zo kan ik het inmiddels wel noemen.. misschien wel weet dat ik hier ben bezorgt mij kippenvel.
 
Ik bedoel het is wel heel erg toevallig dat mijn buren die avond van de eieren een scooter hebben horen wegrijden die veel lawaai maakt en we nu na het telefoontje weer een scooter weg horen rijden met veel lawaai…
 
Dennis wou ook liever niet gaan werken maar we wilden allebei niet weer Sjaak moeten bellen. En daarbij komt dat ik ook liever niet nog een dag vrij wilt want ik mis mijn werk en wil mijn stalker niet het gevoel geven dat ik mijn huis niet meer uit durf.
 
Rond 6u val ik toch weer even terug in slaap en schrik om 7u wakker van mijn wekker.
Handig Chantal, je had ook beter uit je bed kunnen gaan toen je niet kon slapen want nu heb ik barstende pijn in mijn hoofd.

Ik ga gelijk douchen, aankleden, opmaken en ontbijten en de deur uit.
Een half uur vroeger dan normaal kom ik aan op het werk.
 
Hey Chantal,
Hoe gaat het?
 
Ik draai om en zie Patrick staan. Oh Hey Patrick.. het gaat goed hoor met jou ook?
Ja met mij wel. Lekker genoten van je vakantie? Ik zei toch dat jij en Dennis een leuk stel zouden zijn…
 
Ik begin te lachen en zeg dat ik een goede vakantie heb gehad en dat Dennis en ik inderdaad goed bij elkaar lijken te passen. Leuk voor jullie zegt Patrick.. Ik wens hem een goede reis op de vrachtwagen en ga aan het werk..
 
Fijn trouwens dat Dennis verder niks vertelt heeft over mijn stalker. Heb geen zin om aan iedereen het verhaal uit te moeten leggen.
 
Als mijn baas binnenkomt neemt hij mij nog even apart en geef ik alle laatste ontwikkelingen door. Hij zegt nogmaals dat als er iets op doet het geen probleem is als ik vrij wil hebben en dat is een fijne geruststelling.
 
De dag vliegt voorbij.. ik heb best wel wat achterstallig werk in te halen en vind het heerlijk om even met iets bezig te zijn zonder continu aan mijn stalker te moeten denken.
 
Ik heb afgesproken met Sjaak dat Dennis de komende periode thuis staat en niet onderweg in de vrachtwagen hoeft te slapen.
 
Ik vraag aan Dennis of hij misschien toch weer samen wilt slapen of dat ik misschien een weekje bij mijn ouders zal gaan slapen.

Hier hoeft Dennis niet lang over na te denken en hij geeft gelijk aan bij mij te komen slapen.
 
Ik wacht op Dennis zodat we samen naar huis kunnen rijden.
Als we bij mij thuis aan komen en binnen stappen krijg ik de schrik van mijn leven…

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je