{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 22)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 22) '

Zo kort samen, zo een rot start maar zouden we dan nu eindelijk in alle rust elkaar beter kunnen leren kennen en leuke dingen kunnen gaan doen??
 
Nu we toch onverwachts een week vrij hebben en dus geen rekening met de tijd hoeven te houden besluiten we naar de supermarkt te gaan, lekkere tapas hapjes te halen en lekker thuis op de bank hapjes te eten, kaarsjes aan en netflix aan.
 
Het is een super avond en al hebben we van de film niet veel gezien. Ik ben volkomen ontspannen en zelfs ’s nachts slaap ik als een blok aan 1 stuk door. We worden ook pas om half 10 wakker, half 10..!! Geweldig..
 
Wat is dat heerlijk zeg, een fijne rustige (nou ja rustig.. ik glimlach als ik aan gisterenavond terug denk) maar in ieder geval een avond zonder gezeur of gekke dingen. 
 
Lekker uitgeslapen, Dennis naast mij in bed en niks meer gehoord van die stalker.
 
Al blijft het in mijn hoofd rond spoken dat als Levi het niet is, wie het dan moet zijn? Misschien was het toch Levi en is hij zo geschrokken dat ik de politie heb ingeschakeld dat hij alles ontkent en er nu mee stopt?
 
Dennis draait om en komt tegen mij aan liggen. Ik glimlach en zeg “goedemorgen, lekker geslapen?”
Heerlijk antwoordt hij en jij prinses? Ik lach om zijn koosnaampje en hij begint mij te kietelen.

Stop gil ik uit, ik pak mijn kussen en probeer Dennis weg te duwen met mijn kussen. Hij geeft zich al vrij snel over zodat ik boven op hem val.
 
Ondeugend kijkt hij mij aan en pakt mijn gezicht vast en zoent mij.. Als hij dat doet krijg ik echt knikkende knieën en geef me volledig aan hem over.
 
Als we beneden zijn en ontbeten hebben vraagt Dennis of ik mee wil naar zijn ouders. Oh god ja.. natuurlijk zijn ouders. Ja hartstikke leuk, ik wil je ouders graag ontmoeten.
 
Dan kunnen we daarna even langs mijn eigen huis gaan om wat extra spullen te halen voor deze week.
 
Ik ben helemaal vrolijk en voel mezelf eindelijk weer een beetje Chantal, de Chantal van 3 weken geleden. Vrolijk en onbezorgd.
 
Dennis zijn ouders zijn schatten van mensen en zelfs na het hele verhaal accepteren ze mij volledig en vinden ze het alleen maar super vervelend dat mij/ons dit overkomt. Ik heb ook gelijk een hele leuke klik met zijn moeder. Ze is ook gek op winkelen dus we spreken af binnenkort nog een keer te gaan winkelen samen.  
 
Wel schrikken ze als ze horen dat het om Levi gaat, de Levi waar hun dochter mee date.
Ze zijn vastberaden om hun dochter nogmaals te waarschuwen op te passen met hem.
Helaas is hun dochter zo koppig als het maar wezen kan dus ze verwachten niet dat ze het uit maakt met hem.

Als we bij Dennis zijn huis aankomen besef ik dat ik ook hier nog nooit geweest ben. Wat woon je ontzettend leuk hier zeg.
 
Dennis kijkt mij aan en vraagt of ik het anders misschien leuk vindt om hier te logeren van de week.
Dat is nog is een goed idee.. even weg van thuis en de hele situatie die zich daar heeft afgespeeld.
 
We rijden naar mijn huis, halen alle spullen. Ik bel pap en mam en vertel dat ik bij Dennis zit van de week. We spreken af dat mijn ouders een keer komen eten van de week. Leuk zeg ik dan kunnen we jou ouders ook vragen zeg ik vrolijk tegen Dennis.
 
Hij begint te lachen en vraagt: waar is dat meisje gebleven die het rustig aan wilde doen? Ik begin ook te lachen en zeg dat het gewoon zo ontzettend goed voelt samen en Dennis bevestigt dit met een kus…
 
 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je