{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 19)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 19)'

Midden in de nacht schrik ik wakker van een geluid beneden.
Mijn hart stopt er zo wat mee en ik schiet overeind…….
 
Ik voel direct naast mij of Dennis er nog ligt maar die plek is leeg.
Met een diepe zucht laat ik mij weer achter over vallen maar schiet vrijwel direct weer overeind.

Wat als Dennis naar beneden is gegaan omdat hij ook wat hoorde?
Straks is hij in problemen.
 
Ik sluip op mijn tenen uit bed en ik merk dat ik mijn adem in hou.
Het moet toch verdorie niet gekker worden? Bang zijn in mijn eigen huis.
 
Dit is niet goed Chantal, echt niet goed.
Lang tijd om na te denken heb ik niet want ik ben bijna beneden.
 
Handig Chantal, jij als kleine uk van 1.65 besluit om wel even naar beneden te sluipen om te kijken of er iemand beneden is en of Dennis misschien in de problemen zit zonder ook maar iets mee te nemen waarmee je je eventueel mee kan verdedigen… Dit is echt weer zo’n Chantal actie en van de zenuwen moet ik lachen.
 
Ik kijk of ik nog iets tegen kom in de hal en zie dan mijn paraplu staan.
Gewapend met plu spring ik de kamer binnen en roep: PAS MAAR OP IK BEN GEWAPEND…
 
Ik hoor een hoop lawaai uit de keuken, glas wat op de grond valt en een grote vloek.
Snel ren ik naar de keuken en roep ik Dennis zijn naam.
Het is pikkedonker in de keuken en ik doe het licht aan…
 
Daar staat Dennis in zijn boxer, met allemaal glas op de grond..
 
Jezus Chantal, ik schrik mezelf echt de …… Ik zal maar niet herhalen wat Dennis hier zei en begin keihard te lachen. 
 
Allemachtig Dennis wat laat jij mij schrikken schater ik.. Dennis die inmiddels ook wel om de situatie kan lachen zegt dan: Nee… dan jij tuinkabouter, met je haar alle kanten op en een paraplu in je handen.

Wat had je in gedachten dan?? Ik begin nog harder te lachen om hoe Dennis de situatie omschrijft.
 
Ik vertel hikkend en proestend dat ik wakker schrok van een geluid beneden, Dat ik voelde dat Dennis niet meer naast mij lag en ik bang was dat hij ook iets gehoord had, was gaan kijken en dat hij nu in de problemen zou zitten.
 
Dennis vertelt op zijn beurt dat hij niet kon slapen van de hele situatie en naar beneden was gegaan om wat te drinken. Mij niet wakker wilde maken maar doordat hij nog niet zo goed weet waar alles staat hij tegen mijn keukentrapje aan gelopen was.
 
Weer lig ik dubbel van het lachen en we ruimen samen het glas op. Drinken nog een glaasje water en gaan weer terug naar bed.
 
Gelukkig verloopt de rest van de nacht rustig en hoeft Dennis pas om 7u te beginnen.
(vraag niet hoe dat komt ;-))
 
Als Dennis weg gaat wenst hij mij succes bij de politie en vraagt of ik wat laat horen als ik meer weet.
De deur heeft hij net achter zich dicht getrokken als de voordeur bel gaat.

Gezien dit echt alleen Dennis kan zijn trek ik de deur open en zie direct aan Dennis zijn gezicht dat er weer iets gebeurd is….

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je