{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 15)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 15)' Achtergrond blur afbeelding

Dennis is nog maar net vertrokken of de bel gaat…
Ik schrik me wezenloos en weet niet of ik nou open moet doen of niet…
 
Ik loop voorzichtig naar de deur en doe hem open. Ik slaak een zucht en ben blij dat het mijn ouders zijn.
 
Mam roep ik verrast , wat is er aan de hand lieverd? Hebben wij je laten schrikken? Sorry dat we zo aan komen zonder te bellen of te appen maar ik heb vanmiddag een appeltaart gebakken en ik dacht ik kom even een stukje brengen. Storen wij? We lopen zo weer verder hoor.
 
Nee natuurlijk niet, jullie storen nooit… kom alstublieft even binnen.
 
Ik kijk nog steeds een beetje beduusd denk ik want nu vraagt ook mijn vader, weet je zeker dat er niks aan de hand is?
 
Ik kijk mijn ouders aan en vraag of ze gaan zitten. Weer begin ik bij het begin.. Dat ik leuk contact heb met Dennis sinds het personeelsfeest, over de roos, de 2 briefjes en dan wat er net gebeurd is met de eieren tegen mijn raam aan.
 
Ook vertel ik ze over Levi, dat ik hem tegen ben gekomen en dat hij een relatie heeft met het zusje van Dennis.
 
Mijn ouders vinden dit ook een erg dubbel verhaal omdat hun als geen ander weten hoe Levi is.
 
Jeetje kind zegt mijn moeder, wat een verhaal allemaal.
Kom anders vanavond lekker bij ons slapen.
 
Ik geef aan dat Dennis al aangeboden heeft om hier te komen slapen en dat hij even naar huis is om wat spullen te halen.  

Wel vraag ik aan mijn ouders of ze nog even niks over Levi willen vertellen. Dat ik hier nog geen kans voor heb gehad en even het “goede” moment wil afwachten.
 
Wacht anders even op Dennis zeg ik.. dan hebben jullie hem ook gelijk gezien. Snel stuur ik Dennis een appje dat mijn ouders onverwachts aan de deur staan en even op hem wachten. Anders is het ook zo’n binnenkomer als hij nergens van op de hoogte is.
 
Dennis stuurt terug dat hij er met 5 minuten weer is.
 
Zodra hij binnen komt en zichzelf heeft voorgesteld merk ik direct dat mijn ouders hem mogen. Mijn vader en Dennis geven elkaar helemaal gelijk dat de politie ingeschakeld moet worden. En de lieve schat had zelfs nog even van thuis een doosje merci meegenomen voor mijn moeder. Had hij even geluk dat hij dat nog in huis had.
 
We besluiten om een bakje thee te drinken en een stuk appeltaart te eten. Ondanks de omstandigheden hebben we een gezellige avond met elkaar en ben ik zo ontzettend blij dat mijn ouders zich op hun gemak voelen bij Dennis en andersom.
 
Wel heb ik nog even een seconde de gedachte gehad: “We gaan te snel”.. dit kan nooit goed blijven gaan Chantal. Maar al snel drong dat gevoel weer op de achtergrond.
 
Mijn ouders vertrekken weer en we besluiten om het voor nu even te laten rusten en hopen dat gewoon weer overgaat. Als er nog iets gebeurd moet ik mijn ouders en Dennis beloven dat we de politie op de hoogte brengen.
 
Als mijn ouders weg zijn omhelst Dennis mij zoals alleen hij dat kan.
Ik wordt helemaal warm van binnen en kijk hem aan en bedank hem.
 
Voor wat? Gewoon dat jij er bent. Dat jij en ik nu samen hier zijn. Hij glimlacht en zegt dat hij nergens liever is dan hier bij mij.
 
We lopen al zoenend richting de bank en net als ik met mijn handen richting zijn broek ga, gaat mijn telefoon.. Ik schrik er van en kijk vlug wie het is… Prive nummer staat er in mijn scherm….

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je