{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 1)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 1)'

Hi Allemaal,

Dit is mijn eerste blog en ben benieuwd of jullie het leuk vinden om het verhaal te volgen. Ik blijf bloggen op mamaplaats maar heb ook een groep op Facebook. Komen jullie daar ook gezellig mee lezen en kletsen? Zoek op Facebook naar: Blog jij en ik

Het verhaal zal een groot deel fictie maar ook een mix van non fictie zijn.
Laten we voorop stellen dat ik schrijf voor mijn plezier en niet voor mijn werk. Er zullen dus typ fouten in staan, als je daar niet tegen kunt adviseer ik om nu alvast af te haken :-)

Jij en ik..

Intro:

Chantal 22 jaar, werkt bij een transportbedrijf, Ze is daar blijven "hangen" na haar stage en heeft haar weg en plaatsje in de mannenwereld inmiddels gevonden. Want laten we eerlijk wezen de meeste vrachtwagenchauffeurs zijn mannen en het is een wereldje apart.

Dennis ook 22 jaar werkt bij het transport bedrijf waar Chantal werkt. Tijdens een personeelsfeestje sloeg de vonk over tussen Chantal en Dennis en samen hebben ze al heel wat meegemaakt.

"het Personeelsfeest"

Zo het lijstje voor de boodschappen is klaar. Ik sluit mijn computer af en zeg de mannen op kantoor gedag. Onderweg naar de supermarkt bedenk ik ineens dat ik alles wel geregeld heb voor het personeelsfeest maar, dat ik nog niet over mijn outfit heb nagedacht. Note to myself: Vanavond mijn kledingkast nakijken en zorgen dat mijn outfit klaar ligt voor zaterdag.

In de supermarkt kom ik Dennis tegen, vrolijk roep ik gedag en zeg dat hij lekker vroeg klaar is. Hij antwoordt met: Dat heeft mijn favoriete planner vast geregeld en geeft mij een knipoog. Ik lach er om, zeg Dennis gedag en loop weer verder.

Eenmaal thuis ruim ik alle boodschappen op, maak wat te eten klaar en plof op de bank. Nadat er ruim een uur verstreken is (want tsja.. social media checken kost nou eenmaal tijd) schiet mij ineens te binnen dat ik mijn outfit alvast wil uitzoeken voor zaterdag. Goed voorbereid zijn is het halve werk. Zoals ik al had verwacht, niks leuks. Snel schrijf ik op een briefje: Winkelen voor zaterdag. (wat een straf toch haha)

Vandaag is het zover: het personeelsfeest. Al een hele dag ben ik in de weer met mijn briefjes en alles klaarzetten.

Het is ook een heel werk om voor 20 chauffeurs en een deel met aanhang een personeelsfeest te organiseren. Ik heb er voor gekozen om gezellig met zijn allen te BBQen op de zaak.

De werkplaats is inmiddels aan de kant, de stoelen en tafels staan er en zijn schoongemaakt, de BBQ's zijn geleverd en staan klaar om aangestoken te worden.

Op de tafel staan wat kaarsen..

Het vlees en alles wat er bij hoort ligt klaar in de koelkast. Het drinken staat koud. Zo volgens mij is alles geregeld.

Snel ga ik naar huis om mijzelf om te kleden en bots bijna tegen Dennis op als ik de deur uit wil lopen.

Hey Chantie, tot straks he ik heb er zin in zegt Dennis. Ja gezellig tot straks Dennis. Goh, aardige jongen is het toch denk ik bij mijzelf. Niet wetend dat er na vanavond van alles gaat gebeuren.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je