{{ message.message }}
{{ button.text }}

jeugdzorg en opa bezoek regeling

Opa heeft een burnout en jeugdzorg wil bezoek regeling gewoon door laten gaan

Afbeelding blog 'jeugdzorg en opa bezoek regeling '

Sinds januari 2014 staat mijn oudste zoon onder ots dit is in 2015 voor een jaar verlengd de ots was berust op het feit dat ik en mijn ex beter moesten gaan communiceren dit kwam niet op gang nadat mijn ex mijn zoon van zeven voor de tweede maal beschulgde dat hij zijn broertje seksueel had misbruikt heeft hij besloten in februari. 2015 dat zijn zoon niet meer welkom is bij hem nu heeft zijn vader opa dus de bezoek regeling overgenomen dit ging goed tot afgelopen weekend opa

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je