{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Je wordt er toch gewoon voor betaald? '

Laatst vroeg een moeder waarom ouders mij cadeautjes geven aan het eind van het jaar. Je wordt er toch immers voor betaald?

Afbeelding blog '"Je wordt er toch gewoon voor betaald? '' Achtergrond blur afbeelding

Ja, lieve moeder ik word inderdaad betaald voor wat ik doe. Maar waardering voor je werk vindt iedereen toch fijn? Zeker na een jaar hard werken en er alles aan gedaan hebt om het beste uit de kinderen te halen. Ze een fijn jaar geven in een veilige omgeving. 

Waardering hoeft niet duur te zijn. Een woord is al genoeg. Mij het gevoel geven dat je waardeert wat ik voor je kind heb gedaan. Of is dat nou heel gek?

Laatst kreeg ik Frozen chocolaatjes van een moeder. Een dag daarna zei deze moeder: "Het is misschien niet veel, maar ik wilde je gewoon wat geven." Niet veel? Zoiets betekent juist heel veel voor mij! Hoe lief? Zoiets kan mij heel blij maken.

Ook kreeg ik eens een kaartje met een heel lief berichtje. Je behandelt ons kind als je eigen dochter, bedankt! Hoe lief? Van dit soort dingen kan ik heel gelukkig worden!

Dus lieve mama's het is bijna vakantie. Bedank die juf/meester. Het hoeft geen cadeautje te zijn of iets heel groots. Maar een kaartje een woordje of zelfs een tekening van je kind kan ons heel blij maken! Een stukje waardering. Dat wil toch iedereen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je