Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Je kind wil OERRR

OERRR is buiten zijn, op avontuur gaan...

Regenwormen zoeken na een stortbui. De wind in je gezicht als je hard fietst. De geur van paddenstoelen in het bos. Kleine momenten die grote indruk maken.

Voor je kind

Gun je kind die momenten en meld hem/haar aan voor OERRR.

Voor slechts € 7,50 ontvangt je kind een herfsthoos aan inspiratie om de natuur te ontdekken. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar is dat het buitenBoekje vol ideeën om samen naar buiten te gaan. Kinderen van 6 tot 12 jaar ontvangen inspiratiekaarten om zelf de natuur dichtbij huis te horen, zien, ruiken en voelen.

Kosteloos aanmelden kan ook. Dan krijg je de informatie digitaal toegestuurd.

Voor jou

Op OERRR.nl vind je speeltips voor dichtbij huis en verder weg, een activiteitenkalender voor het hele gezin én een hoos aan eropuitjes, allemaal van OERRR. De nieuwsbrief en de Facebookpagina van OERRR houden je op de hoogte van activiteiten, specials en tips.

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

9 jaar geleden

Ben op dit moment en kan niet wachten om te wandelen met de kleine in de buitenlucht. Mooie wandelroutes ook op de site!

9 jaar geleden

Check!

9 jaar geleden

Ja, voor kinderen is dit echt ideaal. Wij hebben een blad waar veel tips instaan. Maar het niet alleen leuk voor kinderen maar er staan ook super leuke routes in voor volwassenen, voor bijvoorbeeld te fietsen of te wandelen.

9 jaar geleden

Neem mijn tweeling graag een keer mee naar het bos met dat buitenboekje , lijkt me geweldig!