Snap
  • Kind
  • modellen
  • model

Je kind als model, oké of niet?

Mijn jongste dochtertje is 2 jaar. Ze vindt het heerlijk om foto's te maken, vanaf baby af aan al. Ik vul mijn Instagram dan ook met mooie foto's van haar en haar grote zus. De foto's van Indy werden opgepikt en ze werd gevraagd als modelletje voor een heel gaaf kinderkledingmerk. Ik was super enthousiast, maar mijn man had er toch wat vraagtekens bij. Zou het wel goed zijn voor haar en haar zelfbeeld? Zou ze dan niet te veel het idee krijgen dat alles om uiterlijk draait? 

We hebben het er samen goed over gehad en besloten dat ze dit gewoon af en toe kon doen, zo lang het leuk blijft en vrijblijvend is. We hebben inmiddels ook al aanbiedingen van modellenbureaus gehad om haar in te schrijven, maar ervoor gekozen om dit niet te doen. Ik wil zelf bepalen voor welke opdrachten ik haar eventueel opgeef. 

Inmiddels heeft ze shoots gedaan voor de Zeeman, Le Chic en Like Flo. Hartstikke leuk en ze had er zo veel lol in! Zo lang ze het zo leuk blijft vinden, blijven we het af en toe doen. Zodra zij aangeeft dat het genoeg is, houdt het op.

Wat vind jij van kind modellen? Is dat oké of toch niet helemaal?

Snap
4 jaar geleden

Precies!

4 jaar geleden

Als ze het zelf leuk vind is het toch prima. Ook leuke bijverdienste op haar spaarrekening. Zodra de lol eraf is gewoon mee stoppen.