{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jasmijn op ontdekkingstocht

Onze dochter Jasmijn is de wereld aan het ontdekken. Een leuke en spannende tijd voor Jasmijn.

Afbeelding blog 'Jasmijn op ontdekkingstocht'

Jasmijn op ontdekkingstocht

Onze dochter Jasmijn is twee jaar en ze is echt op ontdekkingstocht. Een leuke, spannende voor haar. Voor ons als ouder soms ook een vermoeiende fase, omdat je heel vaak moet zeggen dat iets niet mag.

We hebben ons huis kindproof gemaakt zodat ze veel wel mag. Alleen we hebben op de koelkast geen klem zitten dat ze deze niet open mag maken. Ik was even boven en mijn man had haar even uit het oog verloren en toen lagen de eieren al op de grond. Vandaag had ik mijn andere dochter uit de box gehaald en ze had toen de plastic zakken al weer te pakken. Ik kon er wel om lachen en ik heb de plastic zakken een andere plaats gegeven zodat ze er niet meer bij kon.

Charlotte is vier maanden en zij kijkt graag rond. Vandaag speelde ze met haar boekje en mijn dochter Jasmijn vindt het moeilijk om haar speelgoed met haar te delen. We hebben toen samen een boekje gelezen.

Vanmiddag hadden we kraamvisite en Jasmijn wil natuurlijk de tas van Yvonne gaan onderzoeken, wat er allemaal in zit. Ik heb toen de tas aan de kant gezet. Daarna was ze natuurlijk heel nieuwsgierig wat voor cadeautjes ze had gekregen. We hadden een hele mooie slinger gekregen en een speeldoekje voor Charlotte. Jasmijn wilde meteen de slingers hebben en we hebben deze maar apart gelegd. Het papier, het tasje was helemaal geweldig en ze heeft er de hele dag mee gespeeld.

Geweldig om te zien!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je