Snap
  • Kind
  • post

Jaja ze slapen "uit"

Heerlijk niet om 7 uur wakker maar een stuk later

Ja het is echt waar je houdt het niet voor mogelijk maar waarvan ik dacht het gebeurt nooit is sinds 1,5 week echt gebeurt en niet zomaar een verdwaald gewoon elke dag. Mijn kinderen ja echt die van mij zijn niet tussen 6 en 7 wakker maar echt gewoon pas tussen 8 en 9 hoe heerlijk is dat. Nu moet ik uiteraard ook wel eerlijk erbij vermeldden dat ze ook een stukje later naar bed gaan als dat ze dat normaal gaan als het geen vakantie is. Maar voor die 1,5 week gingen ze ook al later naar bed en toen was het nog heel vaak heel vroeg. 

Maar wat kan ik hiervan genieten zeg heerlijk het gevoel dat je om 10 uur  s'ochtends niet het idee hebt dat je er al meer als een halve dag op hebt zitten. We moeten als we een dagje weg gaan zelfs een wekker zetten :D. Zo jammer dat we volgende week echt weer terug moeten naar wat normalere slaaptijden omdat zoonlief 19 augustus weer naar school mag, waar hij ook enorm veel zin in heeft. 

Ik zal het wel missen dat uitslapen maar ook wel weer heerlijk dat alles weer lekker in het gewone ritme komt en manlief en ik weer echt samen een avond hebben. Nog eventjes genieten.......

10 jaar geleden

LEkker hoor, hier in de vakantie, gingen ze ook wat later naar bed, en heb echt mijn wekker gezet om 10:00 smorgens, echt schandalig!!maar wel lekker..

10 jaar geleden

Als mijn zus bij ons logeert, is zij de klos. Mijn zoontje is vaak vroeg wakker en dan... sluipt hij de trap naar de zolder, de logeerkamer, op om zijn tante te wekken ;-) We zitten hier eigenlijk nog in het schoolritme. Maar gelukkig kunnen ze zich wel een poosje vermaken op hun kamertjes voordat ze om 'mama' beginnen te roepen.

10 jaar geleden

Hier gelukkig ook geen vroege vogels :-) Ze gaan rond half acht naar bed en zijn dan tussen half acht en half negen wakker. Soms met een uitschieter van 9 uur en soms een uitschieter van 7 uur, maar eerder eigenlijk nooit... Daarentegen is mijn dochter een spook in de vooravond en is ze vaak van half negen tot half twaalf wakker!

10 jaar geleden

ik heb die luxe nu gelukkig nog wel. rond 6/7 gaat ze roepen/praten dat negeren wij heel hard als we niet weg hoeven en dan valt ze terug in slaap, rond half9 wordt ze dan echt wakker. gelukkig gaat ze niet huilen of lang roepen dus dan kan het wel :)