{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaja ze slapen "uit"

Heerlijk niet om 7 uur wakker maar een stuk later

Afbeelding blog 'Jaja ze slapen "uit"'

Ja het is echt waar je houdt het niet voor mogelijk maar waarvan ik dacht het gebeurt nooit is sinds 1,5 week echt gebeurt en niet zomaar een verdwaald gewoon elke dag. Mijn kinderen ja echt die van mij zijn niet tussen 6 en 7 wakker maar echt gewoon pas tussen 8 en 9 hoe heerlijk is dat. Nu moet ik uiteraard ook wel eerlijk erbij vermeldden dat ze ook een stukje later naar bed gaan als dat ze dat normaal gaan als het geen vakantie is. Maar voor die 1,5 week gingen ze ook al later naar bed en toen was het nog heel vaak heel vroeg. 

Maar wat kan ik hiervan genieten zeg heerlijk het gevoel dat je om 10 uur  s'ochtends niet het idee hebt dat je er al meer als een halve dag op hebt zitten. We moeten als we een dagje weg gaan zelfs een wekker zetten :D. Zo jammer dat we volgende week echt weer terug moeten naar wat normalere slaaptijden omdat zoonlief 19 augustus weer naar school mag, waar hij ook enorm veel zin in heeft. 

Ik zal het wel missen dat uitslapen maar ook wel weer heerlijk dat alles weer lekker in het gewone ritme komt en manlief en ik weer echt samen een avond hebben. Nog eventjes genieten.......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je