{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaja daar gaat hij dan..

Naar de peuterspeelzaal!

Afbeelding blog 'Jaja daar gaat hij dan.. ' Achtergrond blur afbeelding

Vorige week dinsdag was het dan zover. Luuk ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal.

Omdat hij voor het eerst ging mocht ik hem wat later brengen om kwart voor 9 liepen we met z'n 3en die kant op. Gelukkig is het niet zo heel ver lopen dus dat scheelt weer. Onderweg naar de psz heb ik een filmpje gemaakt, voor later, en daarvan heb ik een screenshot gemaakt voor de foto.

Eenmaal daar gekomen kwam de tijd dat we natuurlijk afscheid van hem moesten nemen. Wauw dat viel me eigenlijk best wel heel erg zwaar. Ik had mezelf nog zo voorgenomen niet huilen want als Luuk dat ziet blabla.. nja mooi bedacht meid maar dat zat er dus niet in haha. Luuk een kus geven en snel omdraaien en op naar huis. Zo zielig hij werd opgetild door de juf, anders was hij vast achter ons aangerend oeps, en toen begon hij vreselijk hard te huilen. Nou dan breekt toch je hart in 100.000 stukken VRE-SE-LIJK!! 

We hadden afgesproken dat ze zouden bellen als het niet ging. En gelukkig ging het super goed!

Om 12.10 liepen we die kant weer op om hem op te halen, toch wel kriebels in mijn buik hoor. Vond het wel spannend hem weer op te halen. Je weet natuurlijk nooit hoe hij zou reageren, straks is hij boos omdat we hem "achtergelaten" hebben.

Maar hij was heel blij ons weer te zien zo lief, hij moest wel huilen en was heel eg moe. Met elke stap ging het langzamer hij kwam op het eind niet echt meer vooruit haha kindje toch. Patrick hem maar opgetild lekker naar huis toe broodje eten en snel slapen.

Moet wel zeggen dat ik blij ben dat hij het leuk vind op de psz. Vandaag was hij ook geweest en heb hem eerder opgehaald, afgesproken met de juf dat ik hem om half 12 zou ophalen ipv 12.15. Het is toch nog wat te lang voor hem. Toch weer huilen bij het ophalen, te veel indrukken voor deze kleine man! Volgende week heeft hij herfstvakantie dus dan kan hij even een weekje bijkomen. En deze mama ook!

X

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je