{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaelynn haar eerste dag op de peuterspeelzaal

In de tijd waar we nu in leven, ging het allemaal toch heel anders dan hoe ik het een tijd geleden voor ogen had.

Afbeelding blog 'Jaelynn haar eerste dag op de peuterspeelzaal' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen maandag was het dan zover, Jaelynn zou voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaan. Er was geen intake gesprek geweest zoals normaal, een rondleiding etc je kent het wel. Alles ging via de telefoon. 

Ik voelde me net een bezorger van Post NL

Ondanks dat ik het heel lastig vond om op deze manier m'n kind weg te brengen gingen we er samen vol goede moed naar toe. Eenmaal daar aangekomen stond er nog niemand om de kinderen op te vangen, dit gaf me de tijd om het haar nog een keertje rustig uit te leggen. Voor haar zal dit natuurlijk ook heel gek zijn ineens. Nog geen 5minuten later ging de deur open, ik gaf Jaelynn een kus en ze werd mee naar binnen genomen. Op dat moment voelde ik me echt een bezorger van Post NL die een pakketje af kwam leveren.

Op de terugweg naar huis liep ik langs haar lokaal en gluurde stiekem naar binnen. Gelukkig zag ze er rustig uit en was lief aan het spelen bij het keukentje. Voor haar was het dan toch niet zo heel gek geweest, gelukkig ! 

Ineens kreeg ik een pop-upje van de online omgeving van de peuterspeelzaal. Toen ik het opende zag ik twee foto's van een gelukkig meisje wat lief aan het spelen was. Na dit zo te zien werd ik er toch weer een stuk geruster op.

Misschien was het dan toch wel beter zo

Achteraf denk ik, misschien was het dan toch wel beter zo. Jaelynn is echt een moeders kindje en word er meestal niet vrolijk van als ik haar ergens achterlaat. Nu was ik meteen uit beeld, als ik nog een kwartier in het lokaal had gestaan denk ik dat het toch heel anders was gegaan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je