Snap
  • Kind
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg

JA Zwemles! Eindelijk!!

Eindelijk hebben we een oproep gekregen voor de zwemles! Er achteraan zitten heeft dus toch effect ;-)

In mijn blog van 2 september (http://www.mamaplaats.nl/blog/damn-die-wachtlijst-voor-de-zwemlessen) stond ons dametje nog 97 op de wachtlijst, maar afgelopen woensdag kwam dan toch al dat telefoontje!

Ik heb voor de vakantie al contact gehad betreft de wachtlijst. Ze hadden ons op zaterdag staan en niet met daarbij ook beschikbaarheid op woensdag. Dus dit laten veranderen maar dan nog kon het wel een maand of 3-4 duren. Nou gelukkig niet dus!

Woensdagmiddag ging mij telefoon. Het telefoonnummer kende ik niet: het zwembad. Er waren wat plaatsen vrij gekomen op maandag-woensdag-vrijdag. Maandag en vrijdag vallen af, want ik moet dan werken en dat redt ik niet. Ik ga ook Opa en Oma er niet mee opzadelen. Woensdag: ja dat moet wel lukken. Mooi zegt die vrouw, dan kan ze de 30e beginnen. 

De 30e! Volgende week woensdag WOW geweldig! Ze is er echt aan toe ons dametje. Dus helemaal in haar nopjes had ze eht gesprek opgevangen! Ze mag op zwemles. Ze sprong een gat in de lucht. Meteen werd er actie ondernomen. Ze moest even haar zwemtas checken. Kan daar wel een handdoek en een badpak in?! En moet ik dan ook een badmuts en zwembril Mam?! Nee hoor schat, dat hoef je pas later als je Waterpolo gaat spelen of Wedstrijdzwemmen gaat doen.... 

Watervrij is ze gelukkig al, maar goed hoeveel lessen zal ze nodig hebben en wat is slim? Losse leskaarten kopen of diploma's afkopen!? Hebben jullie hier ervaringen mee?!

8 jaar geleden

Daarmee bedoel ik een pakket kopen. Daarin zitten een x aantal lessen (wat genoeg moet zijn voor A en B diploma, iets van 100 lessen), diploma kosten, startpakket en administratiekosten. Zo afkopen. Niet van hier heb je zoveel geld en geef mij dat diploma maar ;-)

8 jaar geleden

Diploma's afkopen? doen mensen dat?!