{{ message.message }}
{{ button.text }}

JA Zwemles! Eindelijk!!

Eindelijk hebben we een oproep gekregen voor de zwemles! Er achteraan zitten heeft dus toch effect ;-)

Afbeelding blog 'JA Zwemles! Eindelijk!!' Achtergrond blur afbeelding

In mijn blog van 2 september (http://www.mamaplaats.nl/blog/damn-die-wachtlijst-voor-de-zwemlessen) stond ons dametje nog 97 op de wachtlijst, maar afgelopen woensdag kwam dan toch al dat telefoontje!

Ik heb voor de vakantie al contact gehad betreft de wachtlijst. Ze hadden ons op zaterdag staan en niet met daarbij ook beschikbaarheid op woensdag. Dus dit laten veranderen maar dan nog kon het wel een maand of 3-4 duren. Nou gelukkig niet dus!

Woensdagmiddag ging mij telefoon. Het telefoonnummer kende ik niet: het zwembad. Er waren wat plaatsen vrij gekomen op maandag-woensdag-vrijdag. Maandag en vrijdag vallen af, want ik moet dan werken en dat redt ik niet. Ik ga ook Opa en Oma er niet mee opzadelen. Woensdag: ja dat moet wel lukken. Mooi zegt die vrouw, dan kan ze de 30e beginnen. 

De 30e! Volgende week woensdag WOW geweldig! Ze is er echt aan toe ons dametje. Dus helemaal in haar nopjes had ze eht gesprek opgevangen! Ze mag op zwemles. Ze sprong een gat in de lucht. Meteen werd er actie ondernomen. Ze moest even haar zwemtas checken. Kan daar wel een handdoek en een badpak in?! En moet ik dan ook een badmuts en zwembril Mam?! Nee hoor schat, dat hoef je pas later als je Waterpolo gaat spelen of Wedstrijdzwemmen gaat doen.... 

Watervrij is ze gelukkig al, maar goed hoeveel lessen zal ze nodig hebben en wat is slim? Losse leskaarten kopen of diploma's afkopen!? Hebben jullie hier ervaringen mee?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je