Snap
  • Kind

Ja hoor, papa is weer op bezoek geweest gaan we weer

Door de bezoekjes van vader, die hij vaak niet nakomt of pas komt opdagen wanneer het hem uitkomt, raakt mijn zoon van slag met alle gevolge

Het is weer zover vandaag, een huilend jongetje in mijn armen. Wat had hij zich verheugd om even lekker met papa te gaan spelen.....maar papa is weer niet komen opdagen. Hij zou om negen uur komen om tot twaalf uur bij zijn kids te zijn. Het werd kwart over negen...half tien maar nee mama ik zie papa nog niet roept hij  terwijl hij als een havik de straat doorzoekt. Na meerdere malen gebeld te hebben en hij niet opnam vertelde ik mijn zoon dat papa waarschijnlijk ziek in bed ligt ( ja je moet wat). Net belde hij dan eindelijk terug om te zeggen dat hij nog in bed lag meneer is namelijk moe hij was weer eens naar Amsterdam geweest en laat thuis. Ik kom vanmiddag zegt hij...nou nee dus dat gebeurt niet hij komt maar op mijn voorwaarden niet wanneer het hem wel en niet uitkomt. Ik weet gewoon niet wat ik hiermee aanmoet, hij komt wanneer het hem uitkomt, als hij wel op de afgesproken dag komt is hij altijd te laat. Mijn zoontje lijdt hieronder waardoor hij iedere keer een dag of twee van slag is ( dit komt ook door hoe vader met hem omgaat maar daar later meer over)

Soms denk ik weleens laat maar blijf maar helemaal weg, maar dat kan niet want mijn kids hebben het recht hun vader te zien.......Hopelijk vindt ik ooit de oplossing hiervoor......wordt vervolgd

8 jaar geleden

Moeilijk en een beetje herkenbaar. Je kunt iemand niet veranderen, ook zijn manier van denken niet. Ik weet hoe frustrerend dat is. Ik zou eens advies vragen bij een onafhankelijk iemand. Bijvoorbeeld een ouder-kindadviseur op school. Zo heet dat in Amsterdam, maar ik weet niet hoe dat in andere plaatsen werkt. Vroeger hadden we hier een opvoedpunt waar je gratis een afspraak kon maken om over je kind te praten. Zoiets is er vast ook in andere plaatsen. Het is zo'n machteloos gevoel deze situatie!

8 jaar geleden

wat jammer en vooral vervelend. Heel veel sterkte in het vinden naar een passende oplossing.

8 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken, helaas heb ik dit ook al geprobeerd. Maar doordat ik hem niet vertelde dat papa zou komen raakte hij helemaal in paniek. Mannetje heeft behoefte aan structuur en weten waar hij aan toe is. Gewoon moeilijk dit, je.gunt ze hun vader maar vader op zijn beurt begrijpt niet dat regelmaat etc zo belangrijk kan zijn.

8 jaar geleden

Gek idee misschien maar zou het werken om niet te vertellen dat papa komt? Zo kan je zoon niet teleur gesteld worden als hij niet komt. Het is maar een vraag en ik weet natuurlijk niet wat er gebeurd als zijn vader ineens als verassing op de stoep staat. Het is natuurlijk niet een echt oplossing voor wat zijn vader doet dat weet ik ook wel en het is ook goed balen dat het zo gaat.