{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja hoor, papa is weer op bezoek geweest gaan we weer

Door de bezoekjes van vader, die hij vaak niet nakomt of pas komt opdagen wanneer het hem uitkomt, raakt mijn zoon van slag met alle gevolge

Afbeelding blog 'Ja hoor, papa is weer op bezoek geweest gaan we weer' Achtergrond blur afbeelding

Het is weer zover vandaag, een huilend jongetje in mijn armen. Wat had hij zich verheugd om even lekker met papa te gaan spelen.....maar papa is weer niet komen opdagen. Hij zou om negen uur komen om tot twaalf uur bij zijn kids te zijn. Het werd kwart over negen...half tien maar nee mama ik zie papa nog niet roept hij  terwijl hij als een havik de straat doorzoekt. Na meerdere malen gebeld te hebben en hij niet opnam vertelde ik mijn zoon dat papa waarschijnlijk ziek in bed ligt ( ja je moet wat). Net belde hij dan eindelijk terug om te zeggen dat hij nog in bed lag meneer is namelijk moe hij was weer eens naar Amsterdam geweest en laat thuis. Ik kom vanmiddag zegt hij...nou nee dus dat gebeurt niet hij komt maar op mijn voorwaarden niet wanneer het hem wel en niet uitkomt. Ik weet gewoon niet wat ik hiermee aanmoet, hij komt wanneer het hem uitkomt, als hij wel op de afgesproken dag komt is hij altijd te laat. Mijn zoontje lijdt hieronder waardoor hij iedere keer een dag of twee van slag is ( dit komt ook door hoe vader met hem omgaat maar daar later meer over)

Soms denk ik weleens laat maar blijf maar helemaal weg, maar dat kan niet want mijn kids hebben het recht hun vader te zien.......Hopelijk vindt ik ooit de oplossing hiervoor......wordt vervolgd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je