{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja hoor: een kinder-smartphone!

Dit is het ultieme feestdagen cadeau van 2018!!!

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

Het is de gezellige decembermaand, kinderen zetten van alles op hun verlanglijstje. Van speelgoed dat ze op televisie zien tot iets wat de buurjongen ook heel graag wil hebben. Het lijkt ze allemaal leuk! Als ouder is het dan lastig te bepalen waar je je kind het meest blij mee maakt. Wij hebben de gouden tip. Felice (10) en Huub (6) kregen dit geweldige cadeau in hun schoen, moeder en redactielid Marion vertelt wat ze ervan vinden! Lees je mee?

Allereerst een vraag: verdwijnt jouw smartphone regelmatig in de handjes van jouw kindje? 

De KidiCom Max is dan echt wat voor jou. Eindelijk is er een echte kinder-smartphone, die super veilig is en ook serieuze dingen kan. De KidiCom Max is met STIPT het ultieme decembercadeau! 

Het aller-tofste vinden Felice en Huub eigenlijk dat ze - net als bij een echte smartphone - zelf berichtjes kunnen versturen naar 'vriendjes', via WiFi. Hoe cool is dat?!

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

We hebben de contactgegevens ingevoerd van papa, mama, van opa en van oma. Daar kunnen ze nu zelf tekstberichtjes naar sturen, maar ook spraakberichtjes (voor de allerkleinsten die nog niet kunnen schrijven, handig!).

De KidiCom wordt momenteel gebruikt als tool om ons te bereiken als we niet thuis zijn. Dat geeft een extra veilig gevoel! De kinderen kunnen niet zomaar andere contactgegevens aanmaken, de ontvangen moet eerst akkoord geven en een app downloaden om te kunnen ontvangen. Dat maakt de KidiCom nog veiliger en kunnen de kinderen er mee spelen zonder dat ik mij zorgen hoef te maken. 

Wat Felice en Huub ook heel gaaf vinden is de camera functie, waarmee ze foto's en filmpjes kunnen maken. 

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

Huub maakt een foto van Felice

De camera is fysiek draaibaar. Zo kunnen de kinderen heel makkelijk een foto van zichzelf maken of juist van de omgeving!

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

Huub en Felice kijken of de foto goed is gelukt;)

De foto's kunnen bewerkt worden op een hilarische manier! Daarna kunnen de kinderen samen naar het eindresultaat kijken en gauw naar oma sturen natuurlijk, zo leuk!

Op de KidiCom Max kunnen je kinderen ook veel spelletjes spelen. Je hoeft ze niks uit te leggen, ze hebben binnen no-time door hoe de spelletjes werken! 

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

Naast de spelletjes die het de KidiCom Max al heeft, geeft het ook toegang tot een zogenaamd online “ExplorePark”. 

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

In het ExplorePark zitten heel veel educatieve apps die je kunt downloaden op de KidiCom. Je krijgt twee apps gratis bij het apparaat, voor de andere apps moet je per download betalen. 

Er is voor elke leeftijd een specifiek app aanbod, welke worden aangeboden in vier verschillende categorieeën: Lezen/Schrijven/Taal, Wetenschap/Ontdek de wereld, Creativiteit en Rekenen/Geheugentraining. Voor ieder wat wils!

Er zit ook een heuse internet browser op het apparaat. Je kinderen kunnen dus zelf op het internet, uiteraard wel in een beveiligde omgeving voor kinderen.

Daarnaast staan er ook ingebouwde apps op de KidiCom, zoals: muziek, klok, mijn album, tekenstudio, stemvervormer, verhaaltjes, mijn magische bonenstaak, rekenmachine, notities, kalender en vriendjes. 

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

Tot slot, en zeker last but not least: De KidiCom biedt een inlog voor ouders, waar je bijvoorbeeld kunt instellen hoe lang je kind het apparaat mag gebruiken en binnen welke tijd gedurende de dag. Zo mogen Felice en Huub pas na 9 uur 's ochtends (dus eigenlijk pas na school) en tot 17 uur 's middags (dus geen schermpjes voor het slapen gaan). Heel handig!! 

Afbeelding blog 'Ja hoor: een kinder-smartphone!'

De KidiCom kan goed tegen een stootje, is geschikt voor leeftijden vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar en is naar mijn idee een apparaat die niet alleen de kids blij maakt maar ook de papa's en mama's. Let op: het is een redelijk duur cadeau, maar het is het meer dan waard!

Kortom, Felice en Huub zijn eruit: het is het beste decembercadeau voor 2018, voor de hele familie!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je