{{ message.message }}
{{ button.text }}

It all started with a kiss...

Na hem maanden overspoeld te hebben met kusjes en knuffeltjes werden de rollen ineens omgedraaid en kreeg ik mijn eerste natte kleffe kus!

Afbeelding blog 'It all started with a kiss...' Achtergrond blur afbeelding

Natuurlijk wist ik allang dat de kleine man zijn moeder hartstikke lief en leuk vindt, maar ik had niet kunnen dromen hoe fijn zo'n klein gebaar als bevestiging zou voelen! Voordat hij er was viel ik geheel buiten de categorie "knuffel en lichaamscontact types" tot zo'n 15 maanden geleden. Sindsdien kan ik er geen genoeg van krijgen! Elke kans die ik krijg grijp ik dan ook letterlijk met beide handen aan; van trotse momenten waarop hij weer wat nieuws leert tot verdrietige momenten waarbij hij troost nodig heeft. Tot een paar dagen geleden kreeg ik haast geen respons op mijn geklef, hoogstens een verdwaasde blik die leek te zeggen "Wat moet ik hiermee!?". 

Maar toen was het zover! Na ons standaard ritueel voor het slapen gaan gaf ik hem een dikke knuffel en vroeg ik zonder enige verwachtingen of mama ook een slaapkusje mocht waarna hij me even bedenkelijk aankeek, zijn armen om me heensloeg om me daarna de fijnste en liefste eerste kus die ik ooit heb mogen krijgen gaf! Het liefst had ik hem nog uren op deze manier vastgehouden.. Sindsdien is meneer niet meer te houden en hobbelt de hele dag achter me aan en grijpt dan ook iedere kans om te knuffelen en kroelen.

Hoe kan zo'n klein schepseltje een volwassen mens toch veranderen! Van harde 'bitch' die overal wel iets over te zeggen had en zich weinig tot niets aantrok van anderen naar sentimentele doos die op dit soort momenten wel kan huilen van ultiem geluk! Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht wanneer ik besef dat er nog heel veel van zulke momenten aankomen! 

En nu ga ik mijn kleine man wakkermaken uit zijn middagdutje voor een lekkere knuffel- en kussessie! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je