{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is dit vakantie voor jou?

Familie vakantie met het hele gezin

Afbeelding blog 'Is dit vakantie voor jou?'

Wij gaan altijd één keer per jaar met mijn hele familie een weekje op vakantie en nog één keer per jaar met mijn man zijn familie. Met z'n allen in een groot huis. Een feest voor de kids, met opa, oma en alle ooms en tantes, neefjes en nichtjes. Mijn familie bestaat uit 17 personen, die van mijn man uit 11 personen. Wij als ouders genieten hier ook echt van, toch krijgen we vaak verbaasde reacties hierover.

Wat zouden jullie ervan vinden om met zoveel mensen op vakantie te gaan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je