{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is de angst nu over?

Afbeelding blog 'Is de angst nu over? ' Achtergrond blur afbeelding

Even een update wat betreft Lauren en het poepen.

Het is gelukt! Vanmorgen na de zwemles moest mevrouw plassen.

Papa, liep met haar mee omdat ik met Lauren mee had gezwommen met de peuterzwemles.

Ineens werd ik geroepen, mama kom snel!! En ja hoor. Ze had schijnbaar gezegd dat ze ook moest poepen en daar kwam het poepie. Mega trots dat ze was en nog steeds is. Ze riep trots dat ze nu Een cadeautje uit mocht zoeken.

Ze had een kindertelefoon gezien, maar uiteindelijk koos ze een my little pony uit. Bij thuiskomt was het 5 minuten leuk en daarna gooide ze het al aan de kant. Ben ik blij dat die pony maar 5 euro kostte. Die telefoon was wel een stukje duurder. Haha!


Hoe dit zo gekomen is? Ik denk doordat wij een filmpje gevonden hadden van Koekeloere, Moffel kan niet poepen! We hebben hem samen gekeken en Lauren zat helemaal in gedachten. Ze riep ook dat ze gezond had gegeten, dat werd dus ook in het filmpje gezegd, dat dat het beter poepen kan doen helpen. Dus die tip geef ik dan ook mee. Via YouTube zo gevonden.

Nu hopen dat ze het volhoudt. Het slapen ging ook al meteen een stuk beter. Ze Rie niet meer dat ze moest poepen. Geen buikpijn dus.

Alleen nog wel haar deur open en een lampje aan. Dat is nu de volgende stap. Het krijsen en niet willen slapen is nu voorbij. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je