{{ message.message }}
{{ button.text }}

iPad verslaafde kleuter, wat te doen?

Onze zoon van 2 is helemaal verzot op de Ipad, best wel eens moeilijk want je ziet dat zijn ontwikkeling er wel door vooruitgaat, maar hij kan bijna niet meer zonder! Ben op zoek naar tips en trucs om hier goed mee om te gaan.

Afbeelding blog 'iPad verslaafde kleuter, wat te doen?'

Onze zoon van 2 is helemaal verzot op de Ipad, best wel eens moeilijk want je ziet dat zijn ontwikkeling er wel door vooruitgaat, maar hij kan bijna niet meer zonder!

In eerste instantie was het leuk omdat hij veel leert van de apps en zijn eigen filmpjes en spelletjes speelt, maar nu wil hij bijna niet meer zonder en zeker vlak voor het slapen gaan gilt hij om de iPad, omdat we die niet geven. Het is best moeilijk om duidelijk te maken wanneer wel en wanneer niet, want dat besef is er nog niet bij een kleintje van 2. Natuurlijk doen we er alles aan om hem op andere manieren bezig te houden, de tablets te verstoppen e.d. Maar een goede tip zou welkom zijn, hoe hier mee om te gaan.

Het blijft wel belangrijk dat hij in zijn ontwikkeling gebruik blijft maken van de iPad of gelijkwaardige, zodat hij een streepje voor heeft in de toekomstige ontwikkelingsfase in mijn opinie.

Het mooie is dat er zoveel apps zijn die zijn ontwikkeling bevorderen, en hij heeft hier ook duidelijk erg veel plezier in. Is ook al apart te zien hoe goed hij er mee omgaat, het feit dat hij al de ins en outs kent hoe met de iPad om te gaan en plezierig is soms ook wel dat als wij even druk zijn, het hem ook goed bezig houdt.

Hoe denk jij er over, en wat zou jij doen om dit goed in balans te brengen? Hoor graag tips en trucs!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je