{{ message.message }}
{{ button.text }}

​iPad bij kids: ik biecht op

Elke middag voor het eten geef ik de kids minimaal een uur de iPad. Voor mijn eigen rust.

Afbeelding blog '​iPad bij kids: ik biecht op'

Ik schaam mij zelfs als ik dit typ. Maar ik kon niet meer anders. Mijn zoontjes zijn onhandelbaar als zij de iPad niet in hun handen krijgen. Ze gaan dan schreeuwen, haren trekken, slaan en schoppen. Alleen maar omdat ze de iPad willen. Als ik dan zeg dat ze buiten moeten gaan spelen, proberen ze weg te lopen want ‘stomme mama wilt de iPad niet geven.’

Gisteravond ging het ons wel te ver. Ik was bezig met koken en Matt vroeg om de iPad. Waardoor Nick ook op de iPad wilde. Toen ik nee zei, beet Matt in mijn been en Nick sloeg mij op mn been. Ik schreeuwde het uit van woede. Ik heb ze in hun kamer gezet, maar tevergeefs. Ze vormden een team en hebben hun hele kamer overhoop gehaald.

Uiteindelijk heb ik ze weer de iPad gegeven, want dit was echt te bizar. Ik weet gewoon niet hoe ik hier mee om moet gaan. HEt zijn zulke lieve jongetjes. Maar als ik ook maar één keer niet de iPad geef...

Hebben jullie tips?

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je