{{ message.message }}
{{ button.text }}

Interne opname na het telefoontje

In mijn vorige blogg vertelde ik over dat ik plots voor de keus kwam te staan voor een intere opname van 3 weken. Nu die 3 weken bijna voorbij zijn heb ik gesprek gehad met de psychiater.

Afbeelding blog 'Interne opname na het telefoontje ' Achtergrond blur afbeelding

Heb 2-3 het gesprek met de psychiater gehad en zij vertelde me dat ze er over denkt om de jongste op een hele lage dosis medicatie wil hebben omdat ze denkt dat hij door de menigokokkenbacterie en de NAH (niet aangeboren hersenletsel) hij groeit in het ontremde gedrag. En dat betekend dus nu dat hij waarschijnlijk nog eens 4 weken bij de intere opname moet blijven. Nu wordt er wel gekeken na een oplossing om hem eventueel in de weekenden na huis te laten gaan. Maar dat wordt nog allemaal besproken net zoals met de medicatie daar wordt ik nog over gebeld.

Mocht ik meer weten zou ik deze blog updaten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je