Snap
  • Kind
  • erfelijk
  • veranderingen
  • moedervlekjes
  • voorlopig

Inimini veranderingen.

Het zijn maar inimini veranderingen maar toch valt het op en is het bijna iets groots als je het ontdekt.

1, 2, 3.. kijk nou hier zit er ook nog 1, dat is dus al 4. Blijf is stil staan, mama wil nog even verder zoeken. Na even zoeken heb ik er al 5 gevonden. Misschien zijn het er wel meer, maar deze 5 vielen me nu al op. Nu zul je misschien denken waar heeft ze het over. Wat is ze aan het zoeken. Nou dat zal ik je vertellen.

Moedervlekjes Laatst zag ik zomaar een bruin vlekje zitten en het eerste wat ik dacht was dat ik Quin niet goed gedoucht had. Dus wilde het eraf boenen. Maar toen bleek het een moedervlekje te zijn. De allereerste, want ik ging gelijk zoeken of er nog meer waren. Maar geen enkele te bekennen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en nu heeft hij er al 5!

Erfelijk Ik weet dat het er niet bij 5 blijven. Want papa en ik hebben er toch ook aardig wat en het blijkt nog erfelijk te zijn ook. Dus voorlopig kunnen we nog op blijven tellen want ze kunnen tot je 30ste jaar tevoorschijn komen. Stiekem zit ik ook al sproetjes te zoeken, maar die blijven nog even uit. Misschien van de zomer.

Het zijn maar inimini veranderingen maar toch valt het op en is het bijna iets groots als je het ontdekt. Weer een bevestiging dat Quin groeit en blijft veranderen. Zo heeft Quinten ook vanaf zijn geboorte een ooievaarsbeet in zijn nek. Ook deze veranderd. Wel heel langzaam maar je ziet dat het gebeurd. Het zijn kleine dingetjes die volgens mij alleen een mama ziet en ontdekt.

 

 

11 jaar geleden

Bij onze meid zit er al een tijdje een klein licht bruinig vlekje bij dr bil, wij denken dat dit straks een moedervlekje gaat worden. Ook hier de bekende ooievaarsbeet die langzaam aan verdwenen is, je ziet het soms heel licht terug als ze dr druk maakt of aan het poepen is haha

11 jaar geleden

Ik bedenk me net, bij mijn oudste zie je heel duidelijk zijn haar veranderen. Hij werd geboren met donker haar (ik ben donker) maar na 4 maanden was het spierwit! Net zoals zijn papa vroeger. Sindsdien is het langzaam weer donkerder geworden en nu is het donkerblond (net zoals zijn papa nu). Maar ook de structuur van het haar veranderd. Eerst waren het die babyzachte haartjes, maar nu met 3 jaar is het ineens een onhandelbare bos stro geworden! Of oogjes....ook zo mooi. Knalblauwe ogen had hij. En nu heeft hij mijn kleur, groen-bruin. Zoooooooi mooi :-).

11 jaar geleden

Oh wat leuk! Ik zit zelf onder de sproetjes en moedervlekken. Maar dan ook echt he-le-maal onder. En mijn beide kinders......geen vlek te zien. Maar ze zijn dan ook 3,5 jaar en 8 maanden, dus wellicht komt dat nog. Hoe oud is die van jou nu dan, dat je ze ziet verschijnen? Ik vind het ook wel wat hebben....dat romige witte baby/kinderhuidje.....bleven ze maar zo zacht....