{{ message.message }}
{{ button.text }}

In gesprek met opa

Afbeelding blog 'In gesprek met opa' Achtergrond blur afbeelding
Gisteren zat ik met mijn jongste dochter van vier, aan tafel bij opa en oma. "Waar is papa?" vroeg opa haar. "Papa is bij het werk." was haar antwoord. "Heeft hij dan geen vakantie net als jij?" "Nee opa, papa moet toch centjes verdienen!" Opa snapte er in haar ogen blijkbaar niets van. "Oh" zei opa, "Ja, dat is belangrijk. Opa moet ook werken om geld te verdienen. Stofzuigen voor oma, het gras maaien..." Mijn dochter schatert het uit "Nee opa daar kan je toch geen centjes mee verdienen! Dan moet je boodschappen gaan doen!" Opa: "Centjes verdienen met de boodschappen? Hoe moet ik dat doen dan?" Mijn dochter; "Bij de kassa leg je je boodschappen neer en dan krijg je van de mevrouw centjes terug!" Doen jouw kinderen ook leuke uitspraken? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je