{{ message.message }}
{{ button.text }}

in eigen bed slapen, 2e poging donor en vakantie stress

Slapen bij mama is fijn en veilig, maar je bent nu 3 jaar...word tijd om in je eigen bed te slapen.

Afbeelding blog 'in eigen bed slapen, 2e poging donor en vakantie stress'

Ze heeft al die tijd bij mama in bed geslapen, komt denk ik ook door de omstandigheden van mijn ex en ik als ik haar dan aar haar eigen bed bracht, was het gillen en dat ging ect door merg en been. En mocht ze gewoon weer bij mama slapen.

Maar vorige week heb ik de knoop doorgehakt...nou half eigenlijk, want ik breng haar gewoon aar haar eigen bedje en heb een beloningsvel opgehangen.  Ze gaat nu eindelijk naar haar eigen bed, maar de hele nacht red ze nog steeds niet, ze komt meestal naar me toe, als ik ongeveer 10 minuten in bed lig en dan vind ik et best zielig om haar weer in haar eigen bed te laten slapen.

Maar het begin is er :)

Ook is de eerste poging mislukt om een kindje te krijgen via donor, maar we geven niet op, ik mag t vandaag en morgen weer proberen.... dus duimen maar !!

Ik hoop echt waar dat het dit keer wel gaat lukken, het zou echt super zijn om er een broertje of zusje voor Amira erbij te krijgen !

Ook zit ik in dubio over de zomervakantie...mijn ex heeft haar 4 weken, maar heeft gedreigd haar zonder mijn toestemming mee te nemen naar Marokko, ik heb dan wel geen paspoort voor haar, ook om die reden, dat ie haar niet zomaar mee kan nemen, maar toch maak ik me zorgen.

Ik denk dat ik ga proberen, de vakantie in te korten, 4 weken is gewoon veels te lang.

Ik ben er echt over in de stress en weet echt niet wat juist is om te gaan doen.......

Ik hou jullie op de hoogte !!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je