{{ message.message }}
{{ button.text }}

In de speeltuin

Afbeelding blog 'In de speeltuin'

Er staat niet veel: een schommel, een wipkip en een glijbaantje maar voor Jolijn (15 mnd) is het genoeg om een uur te spelen. Herstel... om opa en oma een uur bezig te houden.

Sinds een weekje kan madammeke lopen dus stappen ze van de glijbaan, naar de schommel, naar de glijbaan, langs de wipkip (die is eigenlijk toch wel een beetje te spannend) terug naar de schommel via de glijbaan. En maar wijzen met dat vingertje 'die'. Eerst moest opa mee, daarna kwam ze ook oma halen.

Terug naar huis wilde ze natuurlijk niet in de wagen want waarom zou je als je ook op opa zijn nek kan zitten. Anderhalf uur later zaten opa en oma gevloerd op de bank. Jolijn rommelt tussen haar speelgoed en komt met een groot boek op ze aflopen. 'Eerst even wat drinken' zuchten ze. Het dametje houdt haar hoofdje schuin, zet grote ogen op, rijkt het boek naar oma en zegt vrolijk 'die'. Even twijfelt oma maar dan tilt ze d'r op de bank en klapt het boek open. Jolijn straalt, ze windt ze allemaal rond d'r vingertje.

En toch blijft het heerlijk om te zien hoe ze van elkaar genieten. Opa en oma kunnen op zo'n moment geen 'nee' tegen haar zeggen maar daar zijn ze opa en oma voor.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je