{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zou zo graag iets vrolijks schrijven

Afbeelding blog 'Ik zou zo graag iets vrolijks schrijven'
Na maanden van tobben zou ik zo graag een keer een leuk bericht schrijven over Suzannah, maar helaas is er nog steeds geen lichtpuntje in deze donkere tunnel.... Of toch wel? TUURLIJK WEL! Suzannah is het lichtpuntje tijdens onze weg door deze tunnel heen :-) Eigenlijk wist ik zondag al dat het weer aan het misgaan was en na de ontlasting van afgelopen maandag wist ik dat het weer een zware week voor Suzannah zou worden want ze was weer aan het verstoppen! 3,5x zoveel laxeer als een ander kind op haar leeftijd en zij verstopt nadat het 1,5week heel goed ging....zo enorm balen! Dus vandaag maar weer overleg gepleegd met onze kinderarts en we gaan eerst haar laxeermiddel ophogen naar 5zakjes en kijken hoe dat zal gaan en als die niet genoeg helpt dan word het toch weer een klysma. Het is uitzingen tot we bij de kinderchirurg langs kunnen (16 mei) dan pas gaan de onderzoeken beginnen. Ik heb al de hele wereld afgebeld om een eerdere afspraak te krijgen maar helaas is het niet mogelijk en moeten we wachten. Wat is dat toch? Waarom moet je met een baby altijd zo vrezelijk vechten als je geholpen wil worden? Waarom wachten ze altijd tot je kindje doodziek is om in te grijpen? Ik snap dit niet...........snappen jullie dat? Pfffff ik zit hier heerlijk (on)geduldig te wachten tot Suzannah eindelijk geholpen word...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je