{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wil A-Toys.nl in het zonnetje zetten

Super service van een web-winkel waar je voor super prijzen speelgoed kan kopen

Afbeelding blog 'Ik wil A-Toys.nl in het zonnetje zetten'

Een tijdje geleden kwam ik de website A-toys.nl voor het eerst tegen. Ze hadden toen een aanbieding met 20%korting op het gehele assortiment en omdat Lego een extra actie had kreeg je daar boven op nog eens 25% korting. Goedkoper kan je niet aan het lego komen en ik heb een aantal dingen besteld.

Doordat het zo goed verlopen was heb ik nog een keer bij hun besteld. Nu kreeg je 50% korting op het 2de artikel en ook nog eens 25% extra korting omdat het op Duplo ging.

Helaas toen mijn pakket binnen kwam was het niet compleet :-( Ik baalde enorm want ik wilde het aan de meiden gaan geven in december.....ik weet niet voor welk feest en hoe het heet op het moment maar het is met een zak en veel cadeautjes en snoepgoed.

Ik kon mijn geld terug krijgen, alleen wilde ik dat niet! Ik wilde mijn product ontvangen.....dat was niet meer op voorraad. En ik stelde voor om wat anders uit te zoeken en dit mocht.

Nu krijg ik een product wat duurder is maar toch met dezelfde korting als mijn eerste product en hierdoor hou ik nog geld over en dat krijg ik terug gestort op mijn rekening :D

Super service toch! En oja het word ook nog eens gratis verzonden! Wat willen we nog meer.

Dus al extra dank deze blog voor www.a-toys.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je