{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik was even vergeten hoe frustrerend het was.

Ondanks ik het al drie keer hebt gedaan blijft het toch een hele uitdaging.

Afbeelding blog 'Ik was even vergeten hoe frustrerend het was. ' Achtergrond blur afbeelding

Een kleine 4 maanden geleden dacht ik even het record te gaan verbeteren. Mijn kleine meid wilde met 19 maanden graag op het potje. Ik was euforisch! Overal ging ze met veel plezier naar het toilet en was de hele dag droog. Hier was de dag erna niets meer van terug te zien. Mevrouw vertikte het, gilde moord en brand en kwam niet meer in de buurt van het potje. Pfff daar ging mijn goede hoop.

Na maanden het potje te hebben vermeden, geeft ze het nu zelf aan. Poep! poep! roept ze door de kamer heen en inderdaad POEP!. Opzij, aan de kant, iedereen moet uit de weg als mijn dochter poep roept. Gelukkig is het dan ook niet voor niks. Vol trots laat ze zien wat ze heeft gedaan en iedereen moet daar voor klappen. Ze maakt er zelfs een dansje bij.

De kleine meid heeft dus wel door hoe het werkt, maar hoe krijg ik haar zover dat ze ook echt alles op het potje doet? Dus hebben we het potje maar in de woonkamer gezet en hopen (leuke woordspeling)  dat ze hier dan ook graag op wil zitten. Nou dat is één ding wat zeker is. Als ze een koekje krijgt, pakt ze het potje en gaat voor de televisie haar koekje opeten. Geen haast, gewoon op het gemak. Dat beloofd wat voor later...........

Zo gaan wij het dan ook maar aanpakken. Geen haast, gewoon op het gemak. Want ze hoeven toch pas zindelijk te zijn als ze naar school gaan? ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je