{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik schrok me dood!

Afbeelding blog 'Ik schrok me dood!' Achtergrond blur afbeelding


Weet je nog mijn blog die ik pas schreef over brandwonden? Met de zin dat ik gelukkig zoiets nog nooit heb meegemaakt met mijn eigen kindjes? Letterlijk 2 dagen na mijn post gebeurde dit dus wel. Wij waren een weekendje op @deleistert ✨. Mijn tante en ik zaten aan een kop thee. Loua is onwijs ondernemend, altijd op avontuur. En die avond dus ook, net voor zij naar bed moest. De thee stond op de tafel, in het midden. Maar dat leek mij toch geen goed plan. Toen de thee op een tafeltje gezet tussen ons in. Ik kreeg telefoon, en die had ik opgepakt, dat was mijn moeder. En voor wij het wisten greep Loua in het glas met thee van mijn tante. En ze kreeg hem over zich heen 🔥. Ik schrok me dood, maar hield me zo rustig mogelijk voor Loua. Zij was onwijs verdrietig, maar meer van de schrik denk ik. Ons geluk is dat wij ALTIJD koud water bij onze thee doen. Dus hij was niet kokend, maar toch! Alle stappen gedaan wat je moet doen in zo’n situatie. En deze stommerd had dus NIET dat ehbo setje mee op reis. En dat komt omdat wij echt halsoverkop weg waren gegaan. Maar die gaat standaard mee in de luiertas nu. Gelukkig heeft Loua er niets aan over gehouden. Het was wat rood, de ochtend erna was het al helemaal weggetrokken. Maar ik voelde me zo dom tegenover haar. Ik ben altijd zó oplettend, en vooral met hete drank! De schrik zat er goed in❤️. Maar gelukkig is het met een sisser afgelopen.

Wat voor naars heb jij wel eens met je kindje(s) meegemaakt? 


Liefs Kimberly 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je