{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik moet shoppen voor schattige ondergoedsetjes.

Dametje is dus overdag zindelijk en vind haar ondergoed heel mooi. Nu moet mama shoppen voor schattige ondergoedsetjes. Er is zoveel aanbod.

Afbeelding blog 'Ik moet shoppen voor schattige ondergoedsetjes.' Achtergrond blur afbeelding

Het eerste paar ondergoed wat ze cadeau kreeg van mijn moeder was my little pony. Ik was gek op my little toen ik klein was dus vind het super schattig. Daarna kreeg ze ondergoed met de dagen van de week erop. Asira vind haar ondergoed helemaal mooi en word blij als ze het mag aandoen. 

Binnenkort gaat Asira naar de peuterspeelzaal en moet wel meer ondergoed hebben en stel nou dat ze in haar broekje plast, kan gebeuren. Conclusie: mama moet shoppen voor schattige ondergoedsetjes. Afgelopen week was het erg koud en er viel ook natte sneeuw. Ik zette lekker een bakkie thee en zat rustig op de bank te googlen voor meisjes ondergoed. Ik kwam toevallig terecht op mamaplaats en zag dat zij links hadden van websites die korting hadden op kinderkleding. Yes, klikken en shoppen maar. Er is zoveel aanbod maar heb er een paar gescoord.

Dit het eind resultaat....

https://www.zeemanshop.com/assortiment/onderkledin...

http://www.lieflifestyle.nl/baby-kinderkleding/ond...

http://tablet.hm.com/nl/product/25901?article=2590...

http://www.kekkekids.nl/artikel/girls/tc4008-spagh...

Ik kon het niet laten en kocht een 2e winterjas erbij.

http://www.kekkekids.nl/artikel/girls/li1811-jas/1...

Ik ben happy en de kleine ook :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je