{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik mag de Nina's Necklace testen!!

Vorige week is mij door Gabriëlle Looman van het bedrijf Baby n Co gevraagd of ik de Nina's Necklace wil testen.

Afbeelding blog 'Ik mag de Nina's Necklace testen!!' Achtergrond blur afbeelding
Vorige week is mij door Gabriëlle Looman van het bedrijf Baby n Co gevraagd of ik de Nina's Necklace wil testen. Ik had net gereageerd op een blog over pijn bij opkomende tandjes toen Gabriëlle me vroeg om een ketting te testen bij mijn dochter die de ongemakken van doorkomende tandjes helpt verminderen. >Mijn dochtertje van bijna 1,5 jaar heeft al een hele tijd last van de tandjes, de ene keer meer dan de andere keer. Ze heeft soms echt pijn en rode wangen, kwijlt ontzettend veel ( het druipt gewoon langs de speen heen) en heeft af en toe de welbekende rode billetjes. Alle tips en adviezen zijn welkom bij ons, dus ook dit advies om de ketting eens uit te proberen. Omdat ik in Duitsland woon, is de ketting verzonden naar mijn ouders. Zaterdag kwamen ze op bezoek en kreeg ik het pakje met de ketting van ze. Bij de ketting zat een handgeschreven briefje, erg leuk, en een folder over de werking van de ketting zat er ook bij. De ketting ziet er erg mooi uit, hij is van Baltisch amber steen gemaakt. Hij is heel subtiel, en staat haar erg mooi. Ik verstop de ketting wel een beetje onder haar kleding, anders gaat ze er misschien aan friemelen. Sowieso moet de ketting op de huid gedragen worden ivm de olie van de stenen, die zorgen voor de heilzame werking. In bed gaat de ketting af, want dan is er geen toezicht. Vanmorgen heeft ze de ketting meteen weer omgekregen, hij lag al klaar op de commode. Ik ben echt benieuwd of we wat gaan merken. Hopelijk wordt het kwijlen minder en worden de billetjes weer mooi. Over een week of twee zal ik weer een blog schrijven over onze ervaringen met de ketting.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je