{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik laat je nooit alleen

Mijn vorige blog sloot ik af met de woorden: De eerste paar dagen dat we thuis waren vroeg Sophie meerdere keren of ik haar niet alleen zou laten. Net zoals ze dat steeds in het ziekenhuis bleef vragen. Maar ik hoop dat ze nu weet: ik laat haar nooit alleen. Wat er ook gebeurd en wat ik daar ook voor moet doen.

Afbeelding blog 'Ik laat je nooit alleen'

En het gekke is dat ze dat zelfs gisteren nog vroeg. Ik dacht dat ze het vertrouwen daarin weer terug had. Want er is niks gebeurd en ik ben in het ziekenhuis 24/7 bij haar geweest. Toen ik nog snel even een pyjama uit de droger moest halen voordat ze naar bed ging stond ze in haar deuropening. “mama je laat me toch niet alleen?’. Mijn hart in duizend stukjes. Maar ik laat je toch nooit alleen? Vroeg ik haar. Dat was ook wel weer zo maar ze wou het even zeker weten. Ik hoop dat dit snel voorbij gaat. Dat ze weer weet dat wij er altijd voor haar zijn. Dat wat ze ook doet en waar ze ook is wij altijd achter haar staan. Dat ze zal opgroeien met het idee dat ze bij ons altijd een thuis heeft. En dat ze de vanzelfsprekendheid dat wij er zijn weer terugvind. Ik ga daar in ieder geval alles aan doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je