{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik hoop dat de peuter pubertijd snel voorbij gaat.

Waarom wilt ze niet slapen? Ik heb 1 kind maar ze telt voor 2. Ze heeft zoveel energie. Ik lees voor, liedje zingen. Niks helpt.

Afbeelding blog 'Ik hoop dat de peuter pubertijd snel voorbij gaat.'

Zo...eindelijk. Mijn kindje slaapt. Ik lig op bed nadat ik vanaf 21:00 bezig ben met mijn kleine diva in dr bedje te doen. In bad gedaan, evt papflesje, tanden gepoetst en pyjama aan. Hopelijk doet ze niet nep en naast mijn bed staat. Ik wil nu echt slapen want het is 23:45. Mooie tijd (sarcastisch bedoeld). 

Een saaie dag zoals vandaag verwacht ik ook niet van haar dat ze gelijk in slaap valt. We konden niks leuks doen, ze houd van de speeltuin en huilt als we weg gaan. Helaas vandaag was een hondenweer maar gelukkig was het niet koud want moest nog kleine boodschappen doen terwijl mijn moeder op haar paste. Eenmaal thuis sliep ze al en was al na 16:00. Ik had snel vis voor dr in de oven gedaan en een beetje pasta erbij. Mijn moeder en ik hadden pasta met groente van gister. Lekker makkelijk. 

Ik heb 1 kind maar ik ben zo druk bezig met haar. Ouders met 2 kindjes of meer begrijpen dat niet. Zij zijn natuurlijk moe van hun kindjes, dat is een goede reden.

Elke ouder gaat anders om met de peuter pubertijd. Ik weet niet hoe ik ermee moet omgaan. Ben het ieder geval het zo zat. Ik hoop dat het zo snel mogelijk voorbij gaat. Ik mis mijn lieve peuter.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je