{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik had ze niet...

Waar bleven mijn moedergevoelens ?

Afbeelding blog 'Ik had ze niet...'

 Het was heel fijn dat ik veel steun kreeg en spullen van allemaal verschillende lieve mensen kon ophalen.  maar dat laat ook zien in wat voor  situatie ik zat.  omdat ik er laat achter kwam dat ik zwanger was, had ik weinig tijd om aan de situatie  te wennen. Kwam nog bij dat ik ook nog 2 weken eerder beviel, waardoor ik nog eerder bij mijn ouders uit huis ging. Dat was niet alleen voor mij heel raar, maar ook voor mijn ouders. Die waren ineens opa n oma en zagen hun dochter niet meer dagelijks. Toen ik bevallen was ben ik vanuit het ziekenhuis bij mijn schoonvader gaan wonen. Het was ontzettend fijn dat ik zo kon wennen aan de nieuwe situatie, maar ideaal was het niet. Na een paar dagen kraamhulp en heel veel knuffelen en kusjes geven begon ik te merken dat ik nog geen echte moedergevoelens had. Dat vond ik toen verschrikkelijk en tegelijkertijd had ik nog zoveel vragen vragen over het moederschap. Krijg ik die gevoelens eigenlijk nog wel? Hoe voelt dat eigenlijk?

Liefs,

Lisan

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je