{{ message.message }}
{{ button.text }}

IK DACHT DAT HET EEN GRAPJE WAS ......

Maar dat is het dus niet.

Afbeelding blog 'IK DACHT DAT HET EEN GRAPJE WAS ......'

IK DACHT DAT HET EEN GRAPJE WAS……… ?

Echt, toen ik voor het eerst las over het steeds groter wordende probleem over pesten onder volwassenen, pesten op de werkvloer, dacht ik dat het een geintje was.

Dat bestaat toch niet, dacht ik. Echt, zo kinderachtig nog als je volwassen bent?! Maar het is dus geen grapje, verre van dat zelfs. Mensen worden depressief, raken hun baan kwijt of erger…………

HOE KOMT DAT NOU? ?‍♂️

Te laat ingegrepen of helemaal niet. Als je kinderen leert van zichzelf te houden en weerbaar maakt, is het onmogelijk dat dit gebeurt op volwassen leeftijd. Ze kunnen dan hun grenzen aangeven en zijn assertief en dus geen geschikte kandidaat om gepest te worden.

JA, HET IS ONEERLIJK EN DAN ……… ?

We kunnen met z’n allen blijven vechten tegen het feit dat er niet gepest mag en moet worden en begrijp me niet verkeerd, dat moet ook niet, maar……….. De enige die je kunt veranderen ben je zelf. Niet de omgeving.

DUS LOS HET ZELF OP, NU! ??

Daarom lieve mensen, als je iets voor je kinderen wilt doen om ervoor te zorgen dat ze later niet nog steeds met de problemen van pesten te maken hebben, help ze dan NU. Nu ze nog jong zijn. 

ONZEKERHEID WORDT ANGST ?

Geef onzekerheid geen kans en pesters hebben geen kans. Zo simpel is het. Onzekerheid wordt angst en het perfecte slachtoffer is geboren.

SERIEUS ?

En ik weet …… Het is niet altijd simpel, ik heb het zelf doorleefd namelijk, maar de oplossing kan wel simpel zijn. ?

Zoek nu hulp, los het snel op en voorkom jarenlange ellende.

??MEER TIPS: https://mailchi.mp/df1566e8f65b/5-mega-tips-voor-een-blij-en-zelfverzekerd-kind

??GRATIS SESSIE: https://mailchi.mp/bf8d8d98f099/gratis-coachsessie-skype

? Linda


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je