{{ message.message }}
{{ button.text }}

iets TE ondernemend

Een leidster van de BSO die er niet meer werkt, stuurt mij op mijn prive-adres een flyer voor haar nieuwe onderneming. Dat roept bij mij wat vragen op!

Afbeelding blog 'iets TE ondernemend'

Mijn dochter gaat sinds zij naar school gaat naar de BSO. Zij gaat al een tijdje nog maar een dag per week. Hierdoor zijn wij niet zo 'dik' met de leidsters als ik bijvoorbeeld wel op het kdv gewend was.

Net zoals elke kinderopvangorganisatie wordt er ook hier flink bezuinigd. Het eerste slachtoffer stond snikkend op het schoolplein. Ik vond dat wat onprofessioneel maar ook wel een beetje logisch. Zij vertelde dat zij wegens bezuinigingen weg moest.

Het vreemde was, dat vlak nadat zij weg was er een leuke stagiaire superblij binnenkwam: ze had een aanbod gekregen! Ik vroeg hoe dat nou zat en de aap kwam uit de mouw. De leidster functioneerde niet echt denderend. Ik heb zelf in de kinderopvang gewerkt en mij waren ook wat dingen opgevallen. Naar bleek was naar aanleiding van iets dat ik tegen haar had gezegd (ik dacht dat iets grappig bedoeld was maar haar collega's herkenden dat als vaker voorkomend. Doordat ik gierend van het lachen dat door de groep brulde, gingen zij hun ervaringen naast elkaar leggen...voelde me daar best rot over, maar echt iets voor mij *bloos* ). Zij was het er allemaal niet mee eens. Complicerende factor was dat zij een vriendin was van een ander teamlid dat ook persoonlijk erg teleurgesteld was in haar. Dit werd me in vertrouwen verteld.

Vandaag kreeg ik een kaartje in de bus. De voornamen van ons hele gezin erop.Een soort reclameflyer voor een onderneming die kinderfeestjes organiseert. In het emailadres, heel klein gedrukt, de naam van de leidster. Het soort feestje heel erg geënt op de filosofie van de BSO. En ik heb dus gehoord dat zij juist helemaal niet te porren was voor dit soort dingen....

Eerst dacht ik: grappig en ondernemend.

Nu ik erover nadenk, vraag ik me af hoe zij aan mijn adres komt. Ik heb toch besloten dit aan te kaarten bij de Bso omdat ik het qua privacy nogal wat vind. Wat zouden jullie doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je