{{ message.message }}
{{ button.text }}

I spy, I spy...

Afbeelding blog 'I spy, I spy...'

Ik was in gesprek met een vriendin en we kwamen tot de conclusie dat één van mijn leerlingen tegenover haar woont. De volgende dag ging ik naar het desbetreffende kind. Ze was aan het tekenen en ik ging erbij zitten. 'Goh, dus jij kent S. ook? L (4): "Nee, die ken ik niet.'' 'Ken je die mevrouw met die bril niet met de poezen?' probeerde ik nogmaals. Ja, die kende L. toch wel! 'Ja, ze had kittens die zich onder het bed gingen verstoppen!'

Vandaag zag L. haar buurvrouw weer. De eerste keer nadat ze wist dat ik haar buurvrouw ook ken. Het grote mysterie waarom haar buurvrouw nou precies tegenover haar moest wonen, was in één klap opgelost.
L (4): "Jaaahaaa, ik weet wel waarom jij daar woont!' Jij kent Marissa!''

Maar natuurlijk: álle juffen hebben spionnen om hun leerlingen ook buiten schooltijd in de gaten te houden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je