{{ message.message }}
{{ button.text }}

HOU OP MET SCHREEUWEN!

Goed voorbeeld doet goed volgen, en een slecht voorbeeld doet slecht volgen.

Afbeelding blog 'HOU OP MET SCHREEUWEN!'
En alweer betrap ik mezelf: ik verhef mijn stem en schreeuw tegen mijn kind "Niet zo schreeuwen!" Nou moet ik erbij zeggen, mijn kinderen zijn soms zo druk bezig met hun eigen ding, dat mijn "normale" stemgeluid niet doordringt in hun spel. En wat kun je dan anders doen dan je stem verheffen om gehoord te worden? Maar ik doe het wel vaker, merk ik. Dan merk ik bijvoorbeeld dat ik, met mijn mond vol met eten, tegen mijn kind zeg dat hij eerst zijn mond moet leegmaken, voor hij wat zegt. Zo jammer! Of ik ren achter mijn kinderen aan om ze te vertellen dat ze niet mogen rennen in huis. Ik word dan toch wel een beetje moedeloos van mezelf. Ik vind het wel belangrijk dat mijn kinderen bepaalde dingen aanleren, maar misschien moet ik eerst eens mezelf onder handen nemen. Sorry jongens, ik doe mijn best!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je